fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Surt a licitaci贸 la concessi贸 d’un xiringuito de platja a la Mar Xica per a quatre anys

Surt a licitaci贸 la concessi贸 d’un xiringuito de platja a la Mar Xica per a quatre anys

L’import del contracte suma 12.839,94 euros per any. El termini de presentaci贸 de propostes finalitza l’11 d’abril.

L’Ajuntament de Benicarl贸 ha publicat a la Plataforma de Contractaci贸 del Sector P煤blic la licitaci贸 de la concessi贸 de l’autoritzaci贸 d’ocupaci贸 d’un lloc per a l’explotaci贸 indirecta de serveis a la platja de la Mar Xica.

El contracte preveu la concessi贸 per a dos anys (2022 i 2023), amb possibilitat de pr貌rroga anual per a les temporades 2024 i 2025.

El bar-cafeteria tindr脿 una superf铆cie m脿xima de 150 metres quadrats i podr脿 obrir des del Dijous Sant fins al 19 d’octubre de cada any, excepte aquesta primera temporada, en qu猫 l’obertura dependr脿 de la data de la formalitzaci贸 del contracte, amb l’1 de juny com a data m脿xima.

Pel que fa a l’horari, el xiringuito haur脿 d’estar en funcionament tots els dies de la setmana de 10.00 del mat铆 a 1.30 de la matinada i podr脿 servir tant beguda com menjar.

Pel que fa al tipus d’instal路laci贸, ser脿 desmuntable i haur脿 de quedar desmantellada abans del final de la temporada.

La licitaci贸 s’ha fet pr猫via sol路licitud al Servei Provincial de Costes per a l’explotaci贸 dels serveis de temporada en les platges i, per tant, l’adjudicaci贸 estar脿 supeditada a l’autoritzaci贸 del Servei de Costes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.