fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Susana Marquès: “Vila Elisa ha de ser un dels motors d’activitat productiva turística de Benicàssim tot l’any”

Susana Marquès: “Vila Elisa ha de ser un dels motors d’activitat productiva turística de Benicàssim tot l’any”

L’ajuntament rebrà el mes que ve el projecte de restauració definitiu que serà el que s’execute i retorne la viabilitat a la vila.

Encara no ha passat un dia des de l’anunci de l’engegada de la restauració de Vila Elisa per part de l’Ajuntament i la Diputació de Castelló i ja han estat vàries les entitats que s’han interessat per la gestió futura de la vila. L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marquès s’ha congratulat que “han estat nombrosíssims els veïns, empresaris locals i rellevants personalitats de la província i la Comunitat que ens han cridat per donar-nos l’enhorabona per l’excel·lent notícia del desbloquejament de Vila Elisa. Crec que és el punt d’inflexió per a la generació d’oportunitats turístiques a la nostra ciutat i ho hem d’aprofitar”.

De fet, hi ha hagut diverses entitats que han sol·licitat informació sobre els futurs usos i gestió de la vila d’una manera més formal. La resposta municipal ha estat sempre la mateixa “Vila Elisa és un edifici que per fi, els veïns de Benicàssim podran sentir-se orgullosos d’ella. Ha de servir per a impulsar l’economia i generar activitat i productivitat per al municipi. Ha de servir per a atreure turistes i visitants i per tant, fomentar el comerç, l’hostaleria, la restauració i crear nous llocs de treball i riquesa”.

Susana Marquès ha concretat dient que “per la seua ubicació privilegiada, la seua capacitat i la qualitat que pensem donar-li als serveis, serà una excel·lent seu d’esdeveniments, congressos, convencions i altres activitats que a més, ens situen en li panorama nacional de seus singulars per a este tipus d’activitat, com el pot ser el Palau de la Magdalena a Santander, el palau de Meres a Oviedo, o la Casa Encesa de Madrid”.

L’objectiu de l’ajuntament és que el mateix edifici siga sostenible, és a dir, que l’activitat que genere signifique beneficis per al municipi i la seua pròpia gestió no derive despeses. Una infraestructura sostenible que podrà albergar esdeveniments de gran nivell i que servisca de potenciador econòmic local.

A més, Marquès, ha recordat que l’ajuntament està a l’espera de l’informe de viabilitat turística que es va encarregar a la Universitat Jaume I i que ha d’oferir també una de les visions del que s’espera per a Vila Elisa en el futur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.