fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Totes les platges i cales d’Alcossebre reben els distintius de qualitat Qualitur

Totes les platges i cales d’Alcossebre reben els distintius de qualitat Qualitur

El Secretari Autonòmic de Turisme Francesc Colomer destaca la garantia de qualitat i de compliment de totes les normes de seguretat que suposen estos distintius.

Les platges d’Alcossebre llueixen ja els seus distintius Qualitur que les acrediten en el compliment de paràmetres de qualitat, seguretat i accessibilitat. Totes les platges i cales d’Alcossebre compten amb este distintiu encara que únicament s’hissen a les platges de les Fonts, Carregador, Romana, Moro i Mañetes. Els distintius Qualitur valoren la qualitat dels equipaments, la qualitat mediambiental i l’accessibilitat de les platges i, en paraules del Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, que ha estat present avui en Alcossebre en la hissada de la bandera en la platja del Carregador, “este programa premia l’esforç realitzat per mantenir tots els paràmetres de qualitat incorporant el valor de la seguretat, que este estiu hem de valorar més que mai”.

L’Alcalde Francisco Juan ha recordat que “este és un estiu atípic, en primer lloc per la devastació que van sofrir les nostres platges pel temporal Gloria i els treballs que s’han anat realitzant i, en segon lloc, per les mesures extraordinàries a les quals ens obliga a prendre l’alerta sanitària” i destacava que “les platges són un dels nostres objectius prioritaris, de totes les administracions, i treballem perquè reunisquen totes les condicions però, este estiu, necessitem la prudència i la responsabilitat de tots per a poder comptar amb unes platges segures”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.