fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Tr脿gic incendi a Alacant: un home perd la vida

Tr脿gic incendi a Alacant: un home perd la vida

La Policia Nacional investiga les causes del sinistre.

Un home de 63 anys ha perdut la vida este divendres en l’incendi d’un bungalow a Alacant. La Policia Nacional est脿 investigant les causes d’este succ茅s i els bombers i la Policia Local han col路laborat per controlar les flames i atendre l’emerg猫ncia.

L’incendi va ser detectat a les 16:50 de la tarda i r脿pidament es va desplegar un equip de bombers i policies per atendre la situaci贸. La vivenda es trobava inundada de fum i els bombers van aconseguir controlar les flames amb rapidesa i ajudats per la Policia Local, que va tallar el tr脿fic en les immediacions.

L’equip de bombers va intentar rescatar la v铆ctima i reanimar-la, per貌 lamentablement ja havia mort. La Policia Nacional ha assumit la investigaci贸 del cas per determinar les causes de l’incendi.

Segons les darreres dades disponibles de 2021, la Comunitat Valenciana 茅s la tercera regi贸 d’Espanya en el nombre de morts per incendis amb 17. L’estudi de V铆ctimes d’Incendi i Explosiones a Espanya, elaborat per Fundaci贸 MAPFRE i l’Associaci贸 Professional de T猫cnics de Bombers, mostra que al 2021 es va registrar el major nombre de v铆ctimes des de que es va comen莽ar a seguir este tipus d’esdeveniments, amb 152. Andalusia encap莽ala esta taula amb 56 v铆ctimes mortals, representant el 27% del total nacional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.