fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Tres policies ferits a Alaquàs després d’atendre una crida veïnal per excés de soroll

Tres policies ferits a Alaquàs després d’atendre una crida veïnal per excés de soroll

La nit d’ahir dilluns, tres policies locals van resultar ferits en la localitat valenciana d’Aquàs després d’acudir a un servei per atendre una crida veïnal per excés de soroll en un immoble del carrer José González Huguet.

Els agents es van trobar amb una situació d’extrema violència en arribar al pis ocupat, on dos gossos potencialment perillosos i diversos ocupants els van atacar amb gran agressivitat.

Un dels ocupants va mossegar i arrencar parcialment amb mossegades l’orella d’un dels agents, qui va aconseguir alliberar-se de l’agressor gràcies a l’ús de l’immobilitzador elèctric x2 que portava de dotació. Després de l’incident, els agents han denunciat la nova centralització de les crides per demanar suport policial, que ha generat controvèrsia i ha augmentat els temps de resposta.

Els agents locals exigeixen tornar al sistema anterior, en què podien trucar directament a la Policia Nacional de Xirivella, que s’acostava directament al lloc dels fets amb gran rapidesa. Segons els agents, la centralització de les crides ha deixat als agents locals sense la capacitat de sol·licitar directament el suport de la Policia Nacional de Xirivella en cas de necessitat, la qual cosa pot resultar perillosa en situacions de gravetat com la viscuda a Alaquàs.

Els policies locals han demanat una revisió urgent del sistema per demanar suport policial per garantir la seguretat de tots els ciutadans i evitar situacions com la viscuda a Alaquàs, on tres agents van resultar ferits en un incident que ha posat en evidència les dificultats del nou sistema.

Leave a Reply

Your email address will not be published.