Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Turisme Comunitat Valenciana considera que la Universitat d’Alacant és imprescindible per a aconseguir una destinació de qualitat, sostenible i hospitalari

Turisme Comunitat Valenciana considera que la Universitat d’Alacant és imprescindible per a aconseguir una destinació de qualitat, sostenible i hospitalari

El director general de Turisme, Herick Campos, ha destacat la importància de la cooperació entre la Universitat i la Generalitat.

El director general de Turisme, Herick Campos, ha participat en la celebració del XXV Aniversari d’Estudis de Turisme de la Universitat d’Alacant (UA), al costat del rector, Manuel Palomar, els degans de Filosofia i Econòmiques, Juan Francisco Mesa i Raúl Ruiz, respectivament, i el director de l’Institut de Recerques Turístiques, José Luis Gascó.

El director de Turisme ha destacat la importància “del paper que la Universitat ha tingut per a la competitivitat turística de la província d’Alacant”. En este sentit, Campos ha assenyalat que “la Universitat d’Alacant apareix en els ‘rànquings’ més destacats en el que a estudis i recerca en turisme es referix i, sens dubte, s’aconseguiran molts més en el futur i la Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, estarà el seu costat per a fer-ho possible”.

Campos ha recordat que tant Turisme com la Generalitat tenen com a línies estratègiques aconseguir que la Comunitat Valenciana siga una destinació de qualitat, sostenible i hospitalari, “per al que és imprescindible el coneixement i anàlisi que aporta la UA, així com que la seua formació de qualitat perquè directius, treballadors, gestors de destinacions i empreses aconseguisquen nivells de gestió que ens faça únics, no sols pel clima o el territori, sinó perquè els nostres productes, serveis i empreses oferisquen la millor experiència”.

El director general ha indicat que “el president de la Generalitat, Ximo Puig, vol continuar impulsant la cogestió de la política turística, tant amb empreses i representants del sector com amb universitats i ajuntaments”.

Herick Campos ha conclòs la seua intervenció explicant que “des de Turisme Comunitat Valenciana, no cap més que desitjar que la brillant trajectòria del turisme en la Universitat d’Alacant, es prolongue en el temps, per a aconseguir-lo”. En este sentit, ha assegurat que “Turisme estarà al costat de l’excel·lent equip que s’ha conformat en esta Universitat per a impulsar els estudis i la recerca en turisme”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.