fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Turisme Comunitat Valenciana considera que la Universitat d’Alacant 茅s imprescindible per a aconseguir una destinaci贸 de qualitat, sostenible i hospitalari

Turisme Comunitat Valenciana considera que la Universitat d’Alacant 茅s imprescindible per a aconseguir una destinaci贸 de qualitat, sostenible i hospitalari

El director general de Turisme, Herick Campos, ha destacat la import脿ncia de la cooperaci贸 entre la Universitat i la Generalitat.

El director general de Turisme, Herick Campos, ha participat en la celebraci贸 del XXV Aniversari d’Estudis de Turisme de la Universitat d’Alacant (UA), al costat del rector, Manuel Palomar, els degans de Filosofia i Econ貌miques, Juan Francisco Mesa i Ra煤l Ruiz, respectivament, i el director de l’Institut de Recerques Tur铆stiques, Jos茅 Luis Gasc贸.

El director de Turisme ha destacat la import脿ncia “del paper que la Universitat ha tingut per a la competitivitat tur铆stica de la prov铆ncia d’Alacant”. En este sentit, Campos ha assenyalat que “la Universitat d’Alacant apareix en els ‘r脿nquings’ m茅s destacats en el que a estudis i recerca en turisme es referix i, sens dubte, s’aconseguiran molts m茅s en el futur i la Generalitat, a trav茅s de Turisme Comunitat Valenciana, estar脿 el seu costat per a fer-ho possible”.

Campos ha recordat que tant Turisme com la Generalitat tenen com a l铆nies estrat猫giques aconseguir que la Comunitat Valenciana siga una destinaci贸 de qualitat, sostenible i hospitalari, “per al que 茅s imprescindible el coneixement i an脿lisi que aporta la UA, aix铆 com que la seua formaci贸 de qualitat perqu猫 directius, treballadors, gestors de destinacions i empreses aconseguisquen nivells de gesti贸 que ens fa莽a 煤nics, no sols pel clima o el territori, sin贸 perqu猫 els nostres productes, serveis i empreses oferisquen la millor experi猫ncia”.

El director general ha indicat que “el president de la Generalitat, Ximo Puig, vol continuar impulsant la cogesti贸 de la pol铆tica tur铆stica, tant amb empreses i representants del sector com amb universitats i ajuntaments”.

Herick Campos ha concl貌s la seua intervenci贸 explicant que “des de Turisme Comunitat Valenciana, no cap m茅s que desitjar que la brillant traject貌ria del turisme en la Universitat d’Alacant, es prolongue en el temps, per a aconseguir-lo”. En este sentit, ha assegurat que “Turisme estar脿 al costat de l’excel路lent equip que s’ha conformat en esta Universitat per a impulsar els estudis i la recerca en turisme”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.