fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Turisme Vinaròs valora molt positivament la seua participació en Sevatur 2017

Turisme Vinaròs valora molt positivament la seua participació en Sevatur 2017

Al llarg de cada dia de la fira de turisme, s’ha realitzat un sorteig de dos caps de setmana gastronòmics entre aquells visitants que s’han apropat a l’estand de Vinaròs

Turisme Vinaròs ha participat del 17 al 19 de març en la fira de turisme i vacances Sevatur 2017, que s’ha dut a terme al Palau de Congressos del Kursaal, a Sant Sebastià, per promocionar Vinaròs com una destinació ideal per al turisme gastronòmic i familiar.

La valoració que es fa des de la Regidoria de Turisme és molt positiva, ja que durant els dies de la fira, hi ha hagut una gran afluència de persones que s’han apropat a l’estand informatiu de la localitat per demanar informació.

S’ha tractat, majoritàriament, de públic d’origen basc i del sud de França, interessat en conèixer millor l’oferta turística que ofereix la població. Els visitants s’han mostrat especialment interessats en el turisme de sol i platja, buscant el sol i el bon temps en les platges i cales, la bona gastronomia, així com excursions per l’entorn de Vinaròs.

A més, en aquesta edició s’ha organitzat per primera vegada un sorteig de dos caps de setmana gastronòmics a Vinaròs, que inclouen allotjament, menjar i una visita guiada, una iniciativa amb la qual també es busca incrementar el nombre de seguidors a les xarxes socials de Turisme Vinaròs. El nom dels guanyadors es donarà a conèixer la setmana vinent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.