fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Urbanisme participa en l’elaboraci贸 d’una estrat猫gia conjunta per a la rehabilitaci贸 d’habitatges a Vinar贸s

Urbanisme participa en l’elaboraci贸 d’una estrat猫gia conjunta per a la rehabilitaci贸 d’habitatges a Vinar贸s

Per primera vegada es llan莽a a la Comunitat Valenciana una l铆nia d’ajudes per a obres de rehabilitaci贸 a l’interior d’habitatges (cuines i banys), de m茅s de 20 anys d’antiguitat.

El regidor d’Urbanisme, Jan Valls, ha explicat aquest dijous que pr貌ximament es presentar脿 una nova estrat猫gia per fomentar la rehabilitaci贸 d’habitatges. Vinar貌s ha participat en la seua elaboraci贸, com a part d’un grup de treball amb altres administracions locals valencianes com Mislata, Alzira o Bocairent.

Aquesta proposta es basa en quatre eixos fonamentals, centrats en la creaci贸 d’un punt local d’informaci贸 i atenci贸 al ciutad脿 per a temes relacionats amb la rehabilitaci贸 d’habitatges, la potenciaci贸 de les campanyes de difusi贸 de les ajudes estatals i auton貌miques per a la millora d’edificis i habitatges, aix铆 com l’estudi de possibles bonificacions en les taxes de llic猫ncies d’obra.

“L’objectiu 茅s que m茅s persones puguen beneficiar-se d’aquests ajuts que, en aquesta edici贸 del Pla Rehnata destaquen per ser directes a les fam铆lies i enfocades per primera vegada en la millora de l’interior dels habitatges”, ha explicat Valls.

Concretament es podran subvencionar fins a un 35% les reformes de banys i cuines d’habitatges constru茂ts el 1996 o en anys anteriors, el que inclou tant l’elaboraci贸 del projecte t猫cnic com les obres en si. En total, el pressupost que es destinar脿 des de Conselleria ser脿 de 3 milions d’euros.

Aquests ajuts, per a obres iniciades a partir l’1 de gener de 2017 i que hauran d’estar acabades abans del 15 d’octubre, podran sol路licitar-se per part de propietaris o arrendataris habituals a trav茅s del t猫cnic d’obra, fins al 15 de maig pr貌xim. Per a m茅s informaci贸 es pot consultar el web www.renhata.es

Leave a Reply

Your email address will not be published.