fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real assegura el projecte per a renovar el servei de pr茅stec gratu茂t de bicicletes amb la subhasta d’una parcel路la industrial

Vila-real assegura el projecte per a renovar el servei de pr茅stec gratu茂t de bicicletes amb la subhasta d’una parcel路la industrial

La inversi贸, inclosa en el pressupost de 2020, es finan莽ar脿 amb c脿rrec a la venda d’este terreny, que ha sigut adjudicat a l’empresa Keramex per 213.971 euros per a l’ampliaci贸 de les seues instal路lacions en el pol铆gon de la carretera d’Onda.

L’Ajuntament de Vila-real ha completat l’alienaci贸 d’una parcel路la industrial de propietat municipal situada en el pol铆gon de la carretera d’Onda a trav茅s del procediment de subhasta, una venda que permetr脿, entre altres q眉estions, dur a terme una nova licitaci贸 per a renovar i modernitzar el servei gratu茂t de pr茅stec de bicicletes Bicivila’t. Esta actuaci贸, que forma part del Pla d’impuls i prioritzaci贸 de projectes pendents activat per l’equip de govern davant la situaci贸 de crisi derivada de la pand猫mia, est脿 inclosa en els pressupostos de 2020 i el seu finan莽ament estava condicionat a l’alienaci贸 d’este terreny industrial de 3.929 metres quadrats.

L’Ajuntament havia licitat la parcel路la per 205.866 euros (IVA incl貌s) i finalment, en el procediment de subhasta, l’empresa Keramex ha resultat ser l’adjudicat脿ria del terreny per un total de 213.971 euros, una quantitat que l’empresa ha abonat esta passada setmana al consistori. “Amb l’alienaci贸 d’esta parcel路la no sols aconseguim assegurar la partida econ貌mica necess脿ria per a fer possible un nou contracte del servei de pr茅stec de bicicletes m茅s modern i sostenible sin贸 que fem possible que el nostre pla de reindustrialitzaci贸 de la ciutat continue avan莽ant, ja que en el terreny que ha adquirit a l’Ajuntament, l’empresa Keramex ampliar脿 les seues instal路lacions”, ha destacat l’alcalde de Vila-real, Jos茅 Benlloch.

El primer edil ha subratllat i agra茂t l’esfor莽 inversor del Grup Pamesa a Vila-real, en la l铆nia del pla impulsat pel consistori, a trav茅s de l’oficina de reindustrialitzaci贸, perqu猫 els parcs empresarials de la ciutat siguen cada dia m茅s competitius i atraguen nova inversi贸 industrial.

De la mateixa manera, Benlloch ha recordat que “estem compromesos amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030, que contemplen el foment d’una mobilitat m茅s respectuosa amb el medi ambient, i per este motiu vam anunciar que la modernitzaci贸 del sistema de pr茅stec de bicicletes era un projecte irrenunciable per a enguany”. En este sentit, la Regidoria d’Agricultura, Sostenibilitat, Transici贸 Ecol貌gica i Energ猫tica, i Medi Ambient que dirigeix l’edil Jos茅 Ram贸n Ventura Chalmeta ja t茅 llest el plec de condicions de la nova licitaci贸 i “at茅s que ja disposem de la partida econ貌mica, procedirem immediatament a remetre el plec per a la seua contractaci贸”, ha assegurat el regidor.

El contracte contempla la introducci贸 de noves tecnologies amb les quals es pret茅n aconseguir una major flexibilitat i ampliaci贸 del servei p煤blic. Aix铆 es fa refer猫ncia a la geolocalitzaci贸 de les bicicletes amb la qual s’aconseguiria un major nombre de punts per a poder aparcar les bicicletes repartits per tota la ciutat. El sistema, al qual es tindria acc茅s per app m貌bil o amb targeta, permetria que les bicicletes estiguen localitzades en tot moment, facilitaria el seu aparcament i ho faria a m茅s compatible amb l’煤s de les bicicletes privades. Un altre dels aspectes que es contempla per a la licitaci贸 del servei 茅s la inclusi贸 de bicicletes el猫ctriques.

Leave a Reply

Your email address will not be published.