fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real estrena noves millores en el Mercat Central amb la modernitzaci贸 dels accessos i la renovaci贸 de la il路luminaci贸

Vila-real estrena noves millores en el Mercat Central amb la modernitzaci贸 dels accessos i la renovaci贸 de la il路luminaci贸

La Regidoria d’Economia aconsegueix una subvenci贸 de 14.000 euros de la Generalitat Valenciana per a potenciar l’atractiu d’aquest recinte comercial

El Mercat Central encara el final de l’estiu i l’inici del curs amb noves millores amb les quals l’Ajuntament de Vila-real pret茅n continuar potenciant aquest recinte com un pol d’atracci贸 per a l’activitat comercial del centre de la ciutat. La Regidoria d’Economia ha realitzat una s猫rie d’inversions en les 煤ltimes setmanes per a modernitzar les instal路lacions de la pla莽a Col贸n, gr脿cies a l’obtenci贸 d’una subvenci贸 de 14.000 euros concedida per la Direcci贸 General de Comer莽, de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comer莽 i Treball. 鈥淎questa ajuda auton貌mica ens ha servit per a realitzar algunes actuacions molt interessants, que van en la l铆nia de modernitzar i fer m茅s atractiu el Mercat Central com un espai comercial de qualitat i proximitat鈥, explica el regidor d’Economia, Xus Madrigal.

Aix铆, algunes de les actuacions que s’han realitzat s贸n la instal路laci贸 de portes autom脿tiques per a separar l’espai que ocupen els llocs de venda de la zona de cafeteria; la instal路laci贸 d’un control d’accessos amb la finalitat de poder monitorar no sols l’aforament sin贸 tamb茅 disposar d’un registre de l’aflu猫ncia de clients per a 鈥渟aber els fluxos d’entrada i eixida i con茅ixer els h脿bits dels usuaris鈥, indica el regidor; tamb茅 s’ha procedit a la renovaci贸 per complet de les llumin脿ries del Mercat Central, de manera que 鈥渁 m茅s d’un estalvi energ猫tic tamb茅 hem millorat la il路luminaci贸 dels llocs de venda per a facilitar als venedors l’exposici贸 dels seus productes鈥.

Xus Madrigal ha recordat que aquestes millores s’uneixen a altres accions impulsades en els 煤ltims mesos per a potenciar el Mercat Central. El Departament d’Economia ultima l’adjudicaci贸 del contracte de manteniment de les instal路lacions, que tindr脿 una duraci贸 d’un any, prorrogable un any m茅s. El cost previst ascendeix a 36.290 euros anuals (IVA incl貌s) i a m茅s del manteniment general de l’edifici inclou tamb茅 un servei 24 hores de resoluci贸 d’avaries. D’altra banda, tamb茅 s’han adjudicat tres nous llocs de venda que estaven disponibles, 鈥渄e manera que arribarem pr脿cticament a l’ocupaci贸 completa dels llocs del Mercat Central鈥, assenyala Madrigal.
鈥淓l Mercat Central 茅s un element clau en el nostre teixit comercial, perqu猫 ofereix un producte de qualitat, diferenciat i de proximitat, i actua com un pol d’atracci贸 generant tamb茅 oportunitats per al desenvolupament comercial de tota la zona centre de la nostra ciutat鈥, subratlla Xus Madrigal, qui afig que el seu departament tamb茅 treballa en l’adjudicaci贸 d’un contracte per a la gesti贸 de les xarxes socials del recinte.
鈥淓ncara que la pand猫mia ens ha frenat moltes de les accions de promoci贸 i dinamitzaci贸 que ten铆em pensades per al Mercat Central, continuem treballant en la l铆nia de fer un salt de qualitat, amb el projecte de gastromercat, despr茅s d’obertura del servei de cafeteria, que cuina i serveix als clients els productes que han adquirit en el propi mercat鈥, recorda el regidor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.