fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real intensificar谩 la vigil脿ncia en els masets i demana a la ciutadania responsabilitat en el compliment de les restriccions en reunions familiars i socials per la covid-19

Vila-real intensificar谩 la vigil脿ncia en els masets i demana a la ciutadania responsabilitat en el compliment de les restriccions en reunions familiars i socials per la covid-19

Vila-real ha celebrat hui una Junta Local de Seguretat en la qual s’ha coordinat el dispositiu de vigil脿ncia que durant aquest Nadal estar脿 operatiu per a garantir el compliment de les restriccions en activitats i reunions familiars o socials a causa de la covid-19.

En la junta, presidida per la subdelegada del Govern a Castell贸, Soledad Ten, i l’alcalde de la ciutat, Jos茅 Benlloch, s’ha acordat refor莽ar de manera especial els controls en les zones d’habitatges unifamiliars a茂llats, conegudes com masets, per a dissuadir de la possible celebraci贸 de reunions familiars o socials que incomplisquen les limitacions en el nombre de participants imposades per la Generalitat Valenciana.

En la trobada han participat tamb茅 la primera tinenta d’alcalde de Seguretat Ciutadana, Silvia G贸mez, el comissari principal cap de la Policia Local, Jos茅 Ram贸n Nieto, i responsables del Cos Nacional de Policia, la Policia Auton貌mica i la Gu脿rdia Civil. G贸mez ha explicat que, entre els acords adoptats, est脿 tamb茅 una vigil脿ncia en locals comercials i hostalers per a assegurar el compliment d’aforaments, horaris i altres mesures de prevenci贸 per a frenar l’avan莽 de la pand猫mia. De la mateixa manera, tamb茅 hi haur脿 operatius espec铆fics per a aquells actes que es realitzen en la via p煤blica, com les activitats de dinamitzaci贸 organitzades per l’Ajuntament amb motiu de la Fira de Nadal, 鈥渆n les quals s’incidir脿 en el respecte de tots els protocols establits, com l’煤s de gel hidroalcoh貌lic i m脿scares, i s’actuar脿 per a evitar aglomeracions鈥. De la mateixa manera es controlar脿 tamb茅 el recorregut que realitzaran els Reis Mags per la ciutat la vesprada del 5 de gener per a instar a la ciutadania a veure-ho des de les seues finestres o balcons i en cas d’haver de fer-ho des del carrer, sempre mantenint les dist脿ncies de seguretat.

G贸mez ha instat a la ciutadania a 鈥渁ctuar amb responsabilitat鈥 durant aquests dies festius, 鈥減ensant que complint les normes estem protegint la salut de totes i tots鈥. Aix铆 mateix, tamb茅 ha demanat la col路laboraci贸 ciutadana perqu猫 鈥渟i alguna persona detecta un incompliment de la normativa, no dubte a alertar a les forces i cossos de seguretat perqu猫 actuen de manera immediata鈥.
Cal recordar que, tal com va explicar l’alcalde, des de divendres passat, quan en coordinaci贸 amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut P煤blica i despr茅s de l’enduriment de les restriccions anunciat per la Generalitat, va decidir suspendre totes les activitats programades per l’Ajuntament durant el Nadal previstes en espais tancats o aquelles que, organitzades en espais oberts, puguen donar lloc a aglomeracions i dificultats de control d’aforament i de compliment dels protocols, “ja es va activar la coordinaci贸 t猫cnica entre els cossos policials per a un major control del compliment de les mesures tant locals com auton貌miques”. En la reuni贸 d’aquest mat铆 s’ha tancat la planificaci贸 per a les pr貌ximes setmanes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.