fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real millora l’accessibilitat al col路legi Escultor Ortells

Vila-real millora l’accessibilitat al col路legi Escultor Ortells

La direcci贸 territorial de la Conselleria d’Educaci贸 va comunicar al consistori fa uns dies l’adjudicaci贸 de l’obra d’instal路laci贸 d’un ascensor al centre.

L’Ajuntament de Vila-real donar脿 resposta a una de les principals demandes del col路legi Escultor Ortells, que en breu comptar脿 amb un ascensor que facilitar脿 i millorar脿 l’accessibilitat a l’edifici.

Aix铆 ho ha donat a con猫ixer la regidora d’Educaci贸, M贸nica Ma帽as, que explica que 鈥渇a uns dies ens va arribar la notificaci贸 oficial per part de la direcci贸 territorial de la Conselleria d’Educaci贸, per la qual se’ns comunica l’adjudicaci贸 de l’obra d’instal路laci贸 d’un aparell elevador a una empresa castellonenca鈥.

Ma帽as destaca que 鈥渁questa 茅s una petici贸 que el centre realitza des de fa pr脿cticament una d猫cada, tot i que sempre s’havia fet sota la consideraci贸 que era una obra poc priorit脿ria鈥. No obstant a莽貌, l’edila assegura que 鈥渇a algun temps se’ns va traslladar la sol路licitud com una millora necess脿ria, per la qual cosa vam actuar i ja tenim un xicotet avan莽 previ a la realitzaci贸 dels treballs鈥.

La direcci贸 territorial de Castell贸 s’ha fet c脿rrec de la realitzaci贸 del projecte t猫cnic i s’espera que aviat es comuniquen novetats sobre la data d’inici dels treballs i la seua durada. L’edila d’Educaci贸 considera que 鈥渁ll貌 ideal seria que es poguera realitzar abans de l’inici del nou curs, aprofitant les vacances, de manera que no es moleste als alumnes durant el transcurs de les classes鈥, assegura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.