fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real tanca l’Ajuntament a l’atenci贸 presencial i habilita 12 l铆nies telef貌niques

Vila-real tanca l’Ajuntament a l’atenci贸 presencial i habilita 12 l铆nies telef貌niques

L’alcalde, Jos茅 Benlloch, reunix el nucli de la Mesa de coordinaci贸 del covid-19 per a adoptar les primeres mesures despr茅s de la declaraci贸 de l’estat d’alarma.

L’alcalde de Vila-real, Jos茅 Benlloch, ha reunit aquesta vesprada al nucli de la Mesa de coordinaci贸 municipal per la crisi sanit脿ria del covid-19 per a analitzar el Reial decret de declaraci贸 d’estat d’alarma en tot el pa铆s i prendre les primeres mesures amb relaci贸 a la situaci贸 d’emerg猫ncia. El tancament de l’Ajuntament a l’atenci贸 al p煤blic presencial i l’habilitaci贸 de 12 l铆nies telef貌niques per a poder donar resposta a les necessitats ciutadanes de manera 脿gil i segura s贸n algunes d’estes mesures.

“Despr茅s d’analitzar el Reial decret de declaraci贸 de l’estat d’alarma, hem decidit que, a partir de dem脿, l’Ajuntament de Vila-real queda tancat al p煤blic de manera presencial. 脡s a dir, no hi haur脿 atenci贸 f铆sica en les oficines municipals ni en cap dels departaments. Aix貌 s铆, tots els funcionaris locals tenen l’obligaci贸 d’acudir als seus llocs de treball, adoptant les mesures oportunes establides per les autoritats sanit脿ries, com la dist脿ncia de seguretat o l’煤s de desinfectants”, detalla Benlloch.

A partir de dem脿, es valorar脿 amb els diferents departaments les possibilitats de teletreball, dies lliures o altres f贸rmules que puguen ser 煤tils i garantisquen el bon funcionament dels serveis municipals i el servei a la ciutadania. “Ara m茅s que mai, la poblaci贸 de Vila-real necessita al seu Ajuntament i hem de donar resposta a estes necessitats de la millor manera i amb seguretat per a tots”, agrega.

Leave a Reply

Your email address will not be published.