fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real tanca l’Ajuntament a l’atenció presencial i habilita 12 línies telefòniques

Vila-real tanca l’Ajuntament a l’atenció presencial i habilita 12 línies telefòniques

L’alcalde, José Benlloch, reunix el nucli de la Mesa de coordinació del covid-19 per a adoptar les primeres mesures després de la declaració de l’estat d’alarma.

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha reunit aquesta vesprada al nucli de la Mesa de coordinació municipal per la crisi sanitària del covid-19 per a analitzar el Reial decret de declaració d’estat d’alarma en tot el país i prendre les primeres mesures amb relació a la situació d’emergència. El tancament de l’Ajuntament a l’atenció al públic presencial i l’habilitació de 12 línies telefòniques per a poder donar resposta a les necessitats ciutadanes de manera àgil i segura són algunes d’estes mesures.

“Després d’analitzar el Reial decret de declaració de l’estat d’alarma, hem decidit que, a partir de demà, l’Ajuntament de Vila-real queda tancat al públic de manera presencial. És a dir, no hi haurà atenció física en les oficines municipals ni en cap dels departaments. Això sí, tots els funcionaris locals tenen l’obligació d’acudir als seus llocs de treball, adoptant les mesures oportunes establides per les autoritats sanitàries, com la distància de seguretat o l’ús de desinfectants”, detalla Benlloch.

A partir de demà, es valorarà amb els diferents departaments les possibilitats de teletreball, dies lliures o altres fórmules que puguen ser útils i garantisquen el bon funcionament dels serveis municipals i el servei a la ciutadania. “Ara més que mai, la població de Vila-real necessita al seu Ajuntament i hem de donar resposta a estes necessitats de la millor manera i amb seguretat per a tots”, agrega.

Leave a Reply

Your email address will not be published.