fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vilafamés Info, l’Ajuntament al mòbil

Vilafamés Info, l’Ajuntament al mòbil

Una nova aplicació permet comunicar incidències, conèixer notícies i esdeveniments, telèfons i serveis o tenir accés a bàndols.

El regidor de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Vilafamés, Sergi Trilles, ha presentat una nova aplicació mòbil que oferirà als veïns i veïnes un contacte directe amb el seu ajuntament.

Vilafames Info és una app nativa per a telèfons mòbils que permet als veïns i veïnes que es la descarreguen accedir agenda d’esdeveniments, notícies, bans i avisos, accés als telèfons d’interès de serveis i emergències així com de comerços i empreses. L’aplicació funciona en castellà i valencià. A més permet subscriure als bàndols, rebre avisos i conèixer el temps.

Es tracta de la primera acció d’un pla municipal que ja ha posat en marxa el servei de bàndols a través de WhatsApp, la millora del web municipal, la creació d’una aplicació turística i el desenvolupament d’eines que milloren la presència de Vilafamés en les xarxes.

Participació ciutadana

Així mateix l’aplicació disposa d’un sistema de comunicació d’incidències que permet als veïns i veïnes de comunicar al consistori qualsevol avís perquè els serveis municipals actuen en conseqüència. La comunicació d’incidències permet realitzar la comunicació aportant fotografies, text i geolocalització del lloc on s’ha detectat.

L’aplicació s’ha presentat aquest matí. Mitjançant un vídeo explicatiu que s’ha projectat i que estarà disponible a la xarxes socials de la localitat s’explica als usuaris com funciona l’aplicació. Vilafames Informació es pot descarregar en les plataformes Google Play per a dispositius Android i App Store per a dispositius Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published.