Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Alfafar contractarà a tres persones a través del programa EMCORP

Alfafar contractarà a tres persones a través del programa EMCORP

Els nous empleats i empleades comptaran amb un contracte de sis mesos a jornada completa per a la realització de tasques de suport en reparació de la via pública i instal·lacions municipals d’Alfafar.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local (ADL), contractarà a tres nous empleats i empleades a través del programa EMCORP, del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA).

Amb una subvenció de 33.174, 39 €, el programa està enfocat en persones de, almenys, 30 anys a les quals se’ls oferix un contracte a jornada completa i amb una durada de sis mesos per a la realització de tasques de suport en reparació de la via pública i instal·lacions municipals d’Alfafar.

El programa EMCORP s’inicia a Alfafar demà, 11 de desembre, i s’estendrà fins al pròxim 10 de maig de 2020.

L’adhesió a esta mena de programes d’ocupació és un altre exemple de l’esforç i el compromís de l’Ajuntament d’Alfafar per fomentar i potenciar l’ocupabilitat de la població activa del municipi, especialment en aquells treballadors de llarga durada, un sector vulnerable que presenta majors dificultats per a reincorporar-se al mercat laboral. Una iniciativa que se suma a unes altres que ha dut a terme el consistori en els últims anys com els programes de formació com la Dipu Et Beca o d’ocupació EMPUJU i EMCUJU per a la contractació de joves titulats desocupats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.