fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Alfafar contractar脿 a tres persones a trav茅s del programa EMCORP

Alfafar contractar脿 a tres persones a trav茅s del programa EMCORP

Els nous empleats i empleades comptaran amb un contracte de sis mesos a jornada completa per a la realitzaci贸 de tasques de suport en reparaci贸 de la via p煤blica i instal路lacions municipals d’Alfafar.

L’Ajuntament d’Alfafar, a trav茅s de la seua Ag猫ncia de Desenvolupament Local (ADL), contractar脿 a tres nous empleats i empleades a trav茅s del programa EMCORP, del Servei Valenci脿 d’Ocupaci贸 i Formaci贸 (LABORA).

Amb una subvenci贸 de 33.174, 39 鈧, el programa est脿 enfocat en persones de, almenys, 30 anys a les quals se’ls oferix un contracte a jornada completa i amb una durada de sis mesos per a la realitzaci贸 de tasques de suport en reparaci贸 de la via p煤blica i instal路lacions municipals d’Alfafar.

El programa EMCORP s’inicia a Alfafar dem脿, 11 de desembre, i s’estendr脿 fins al pr貌xim 10 de maig de 2020.

L’adhesi贸 a esta mena de programes d’ocupaci贸 茅s un altre exemple de l’esfor莽 i el comprom铆s de l’Ajuntament d’Alfafar per fomentar i potenciar l’ocupabilitat de la poblaci贸 activa del municipi, especialment en aquells treballadors de llarga durada, un sector vulnerable que presenta majors dificultats per a reincorporar-se al mercat laboral. Una iniciativa que se suma a unes altres que ha dut a terme el consistori en els 煤ltims anys com els programes de formaci贸 com la Dipu Et Beca o d’ocupaci贸 EMPUJU i EMCUJU per a la contractaci贸 de joves titulats desocupats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.