fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó obri la convocatòria de quatre borses d’ocupació

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó obri la convocatòria de quatre borses d’ocupació

La presentació d’instàncies per a optar a arquitecte, tècnic de joventut, TASOC i TIS finalitza el 24 de gener.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha obert la convocatòria pública per a la constitució de quatre borses d’ocupació en previsió de complir necessitats temporals i vacants d’Arquitecte/a, Tècnic/a de Joventut, TASOC (Tècnic/a d’animació social i cultural) i TIS (Tècnic/a d’inserció social). El termini per a la presentació de les instàncies finalitza el 24 de gener.

La regidora de Recursos Humans, Zaida Moreno, ha explicat que la bossa d’arquitecte “ens servirà per a tirar avant el Pla Edificant, reforçant l’oficina tècnica d’Urbanisme”. Per a optar al concurs oposició és requisit indispensable el títol d’Arquitectura.

Per part seua, la bossa de tècnic de Joventut “cobrirà una vacant subvencionada per la Generalitat Valenciana per a impulsar projectes en aquest àmbit”. La titulació requerida per al concurs oposició és Educació Social, Treball Social, Psicologia, Pedagogia o Magisteri.

Les bosses de TASOC i TIS es formaran per concurs de mèrits i cobriran baixes i vacances i programes d’ocupació també subvencionats pel Consell.

Les bases completes de les quatre bosses es poden consultar en la pàgina web municipal (www.lavallduixo.es) en l’apartat d’ocupació i formació. La presentació d’instàncies es pot fer presencialment en l’Oficina d’Atenció Ciutadana (planta baixa de l’ajuntament) o a través de l’administració electrònica.

La taxa a abonar per a inscriure’s en cadascuna de les bosses és de 20,20 euros, amb possibilitat de reducció del 50% per a persones amb discapacitat igual o superior al 33% i per a aturats de llarga duració. Les persones que complisquen aquestes dues variables tindran una bonificació del 75%.

Leave a Reply

Your email address will not be published.