fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt contractarà durant un any a joves desocupats menors de 30 anys

L’Ajuntament de Sagunt contractarà durant un any a joves desocupats menors de 30 anys

La contractació està emmarcada en el programa de foment d’ocupació ‘Avalem Joves’ de la Generalitat Valenciana finançat pel Fons Social Europeu i els programes EMCUJU i EMPUJU.

L’Ajuntament de Sagunt, a través del departament de Promoció Econòmica, contractarà a joves desocupats menors de 30 anys durant un any. Per a això, l’Ajuntament rebrà una subvenció de 563.078 euros del Fons Social Europeu.

La subvenció s’emmarca en el programa de foment d’ocupació per a la contractació de persones joves ‘Avalem Joves’ de la Generalitat Valenciana, i a través dels programes EMCUJU i EMPUJU, emmarcats dins del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

La regidora de Promoció Econòmica, María José Carrera, ha indicat que la contractació d’estos joves “està prevista a partir de setembre”. A més, ha assegurat que des del departament “continuem apostant per la gestió de diferents programes d’ocupació juvenil amb la finalitat de facilitar la contractació de persones desocupades i ajudar els col·lectius que més ho necessiten, com són en aquest cas els joves”.

Segons les bases publicades per la Conselleria, els aspirants han de complir requisits com ser menors de 30 anys, estar inscrits en LABORA i en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, estar en situació de desocupació, no haver treballat en el dia natural anterior al moment de la seua contractació i no haver estat beneficiari d’este programa en els anys precedents. En el procés de selecció de les candidatures es tindran en compte criteris com les càrregues familiars, situacions de discapacitat o la no experiència professional.

Les ocupacions requerides en el programa EMCUJU amb titulació universitària són: arquitecte/a, enginyer/a de camins, comunicador/a audiovisual, economista-ADE, advocat/a, tècnic/a d’Educació Física, informàtic/a, periodista, psicòleg/a, tècnic/a de Prevenció de Riscos Laborals, treballador/a social i tècnic/a de Turisme. Les ocupacions requerides amb FP Superior són: administratiu/a, dissenyador/a gràfic, integrador/a social.

Les ocupacions requerides en el programa EMPUJU són: auxiliar administratiu/a amb títol d’ESO i conserge i operari/a de manteniment amb Certificat Escolar.

Una vegada es fixen els perfils a contractar, es registrarà l’oferta en LABORA perquè es remeta a l’Ajuntament les persones candidates segons la titulació o ocupació sol·licitada. Finalment serà una comissió de baremació, formada per administració local i sindicats, la que s’encarregarà de seleccionar als qui s’incorporaran a tots dos programes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.