fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Vila-real genera 156 llocs de treball a trav茅s de plans d’ocupaci贸 per valor de 2,1 milions en 2020

L’Ajuntament de Vila-real genera 156 llocs de treball a trav茅s de plans d’ocupaci贸 per valor de 2,1 milions en 2020

La gesti贸 de l’脿rea d’Economia permet continuar amb l’aposta per la creaci贸 d’oportunitats malgrat la dif铆cil situaci贸 econ貌mica municipal en obtindre el 90% de la inversi贸 a trav茅s de subvencions d’altres administracions.

L’Ajuntament de Vila-real ha generat durant aquest 2020 que acaba de finalitzar un total de 156 contractacions a trav茅s dels diferents programes d’ocupaci贸 impulsats per la Regidoria d’Economia, amb una inversi贸 que supera els 2,1 milions d’euros gr脿cies a l’obtenci贸 de subvencions d’altres administracions com la Generalitat Valenciana, el Govern i la Diputaci贸 de Castell贸. El balan莽 de plans d’ocupaci贸 gestionats per Economia 鈥溍﹕ una clara mostra que aquest equip de govern continua generant oportunitats, dins de les limitacions econ貌miques que t茅 aquest ajuntament, per l’elevat deute que arrosseguem de l’anterior govern del PP i el llast de l’urbanisme que ens continua impactant鈥, remarca el regidor delegat de l’脿rea, Xus Madrigal.
L’any 2020 que acaba de finalitzar s’han desenvolupat i/o activat un total d’11 convocat貌ries dels programes d’煤s de AEDL, Emcorp, Empuju, Emcuju, Inem Agrari, Taller d’Ocupaci贸, ECOVID i el Pla d’Ocupaci贸 de la Diputaci贸 de Castell贸. En total, 156 persones desocupades que han tingut acc茅s a una oportunitat laboral a trav茅s d’aquestes iniciatives d’ocupaci贸 dirigides a diferents perfils com a joves, parats de llarga duraci贸, majors de 30 anys que han perdut la seua ocupaci贸 a causa de la crisi per la covid-19, aturats del sector agr铆cola o majors de 45 anys, entre altres.

La inversi贸 total en els diferents programes que s’han dut a terme en 2020 o que s’han iniciat en aquest 煤ltim any suma un total de 2.158.604 euros, dels quals el 90% han sigut subvencionats per altres administracions, mentre que el consistori ha aportat el 10% restant del pressupost. 鈥淕r脿cies a la gesti贸 dels t猫cnics de l’脿rea d’Economia hem obtingut una important injecci贸 econ貌mica per a poder desenvolupar aquests plans d’ocupaci贸 malgrat la complicada situaci贸 financera del consistori鈥, destaca Madrigal, qui recorda que 鈥渁 difer猫ncia del que ocorria quan governava el Partit Popular, ara, els governs socialistes de la Generalitat, la Diputaci贸 i el Govern central van de la m脿 al costat d’aquest ajuntament en la lluita contra l’atur i en la creaci贸 d’oportunitats laborals鈥.

En aquest sentit, el regidor recorda que en els 煤ltims quatre anys la gesti贸 de plans d’ocupaci贸 realitzada per l’Ajuntament de Vila-real ha suposat una inversi贸 de 8,5 milions d’euros i ha beneficiat a 833 persones en situaci贸 de desocupaci贸. 鈥淓stem davant un balan莽 hist貌ric en programes d’ocupaci贸 gestionats i obtinguts per aquest equip de govern que han ajudat al fet que Vila-real s’haja situat en els 煤ltims anys entre les ciutats de la Comunitat Valenciana majors de 40.000 habitants amb menor taxa d’atur鈥, recalca Xus Madrigal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.