fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Es reforça el servei d’autobús entre Castelló i València

Es reforça el servei d’autobús entre Castelló i València

La Generalitat millora el servei amb un augment de la freqüència de pas dels vehicles que enllacen les dues ciutats, que passaran de 5 a 8 expedicions.

La Generalitat, a través de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, millora el servei públic d’autobús entre Castelló de la Plana i València. La iniciativa pretén enfortir la connectivitat entre les dues capitals. 

El trajecte entre Castelló de la Plana i València tindrà una duració d’entre 75 i 90 minuts i tindrà pas i parada en Vila-real. A més, el departament autonòmic ha previst la ubicació d’una nova parada a la Universitat Politècnica de València (UPV) amb la finalitat d’ampliar les prestacions per al col·lectiu d’estudiants de les universitats.

El nombre d’expedicions d’autobús entre les dues capitals passarà de 5 a 8. Esta iniciativa té l’objectiu d’afavorir l’ús de la xarxa de transport públic i facilitar els desplaçaments quotidians de les persones residents en aquestes ciutats.

L’ampliació de les connexions amb autobús permetrà atendre un dèficit en el servei actual, per als usuaris i usuàries que es desplacen de Castelló a València per raons de treball, personals o perquè són estudiants universitaris. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.