fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Cinc empreses de Morella renoven la Q de qualitat SICTED

Cinc empreses de Morella renoven la Q de qualitat SICTED

El Secretari Autonòmic de l’Agència Valenciana de Turisme va entregar els diplomes als diferents establiments de
Morella i va ser el primer destí de la Comunitat Valenciana amb este distintiu turístic.

Tourist Info Morella, Servei de Guies Noverint, Casa Torrebale, Quesería el Pastor i Casa Roque renoven els distintius SICTED de qualitat turística. D’esta manera, el Secretari Autonòmic de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor de Cinc empreses de Morella renoven la Q de qualitat SICTED, Jorge García, van recórrer els diferents establiments per a entregar el diploma i la placa que els atorga este distintiu turístic.

La Q SICTED designa Morella com un destí de qualitat. A més, la capital dels Ports va ser el primer destí de la Comunitat Valenciana en obtenir esta i que des de l’any passat s’ha estés a tota la comarca. Este any han sigut cinc els que han renovat el distintiu, encara que el destí turístic Morella-Els Ports compta amb 12 empreses amb este segell.

Rhamsés Ripollés, ha destacat que “Morella aposta per la qualitat en els seus serveis, la qual cosa es veu reflectida amb aquest distintiu que ja concentra 12 membres a tota la comarca”. A més, l’edil ha aprofitat per “a donar l’enhorabona als negocis que renoven esta acreditació i a tots els que se’ls ha concedit”. Finalment, ha volgut “animar als diferents negocis a participar en esta iniciativa, la qual és totalment voluntària i dóna un valor afegit a Morella-Els Ports com a destí turístic de qualitat”. D’altra banda, el Secretari Autonòmic ha remarcat “l’esforç per adherir-se a este programa i apostar per la qualitat i la innovació per avançar en el sector turístic”.

Morella-Els Ports compta amb 12 negocis amb la Q de qualitat SICTED, estes són Apartaments Bergantes, Alojamientos Querol, Hogar Textil Adell, Aromes de Morella, l’Herbolari, La Fonda Moreno, el Museu Temps de Dinosaures, el Servei de Guies Noverint, l’Oficina de Turisme, Casa Torrebale, Casa Roque i Formatgeria el Pastor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.