fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La fi del ‘roaming’ ha suposat un increment de l’ús de dades des de l’estranger

La fi del ‘roaming’ ha suposat un increment de l’ús de dades des de l’estranger

El percentatge de turistes que ha incrementat el seu ús de dades ha estat del 31%.

El ‘roaming’ suposava uns preus elevats cada cop que es volien utilitzar les dades mòbils des de l’estranger, així que la gent optava per connectar-se només a través de wi-fi i per tant gastar la mínima quantitat de dades possibles, cosa que feia que només un 15% dels turistes realment utilitzessen estes dades.

No obstant això, la fi del ‘roaming’ ha suposat molts avantatges per tothom, ja que s’ha posat fi als preus excessius a l’hora d’utilitzar les dades a l’estranger i ara et permet poder utilitzar el mòbil de la mateixa manera que l’utilitzen en el teu país. É per això que hi ha hagut este increment, ja que la gent que intentava no utilitzar internet a països estrangers han deixat de fer-ho, tot i que encara hi ha un 12% de ciutadans que encara han apagat al mòbil a l’hora de viatjar.

La fi del ‘roaming’ va entrar en vigor el passat 15 de juny i des d’aleshores el percentatge de gent que coneix esta nova normativa ha incrementat en un 86%, causant també d’este increment en l’ús de dades des de l’any passat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.