fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Vall d鈥橴ix贸 pinta pictogrames en els passos de vianants per millorar la seguretat entre els menuts

La Vall d鈥橴ix贸 pinta pictogrames en els passos de vianants per millorar la seguretat entre els menuts

Els centres educatius, els parcs i la piscina municipal s贸n les primeres zones en comptar amb aquesta senyalitzaci贸 comprensible per a les persones amb TEA.

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 ha pintat pictogrames en els passos de vianants per a advertir als m茅s xicotets de la import脿ncia de parar, mirar i creuar el pas de vianants quan el cotxe haja parat. 

Esta iniciativa t茅 com a objectiu crear una educaci贸 vi脿ria per a tots i totes, ja que estos pictogrames permeten la seua comprensi贸 a les persones amb TEA. A m茅s, els pictogrames s贸n de color blau, color relacionat amb l鈥檃utisme.

Els primers passos de zebra que s’han pintat han sigut els de l’entorn dels col路legis Eleuterio P茅rez, la Cova i Recaredo Centelles i l’IES Honori Garc铆a. Estos centres s贸n els que compten amb aules de comunicaci贸 i llenguatge (CIL). En les pr貌ximes setmanes, l鈥橝juntament pintar脿 pictogrames en la resta de centres educatius de la Vall i tamb茅 en els dos instituts restants. 

La Policia Local col路labora amb la Regidoria d’Educaci贸 en esta iniciativa realitzant tallers en els centres educatius per a explicar la import脿ncia d’actuar correctament en creuar els passos de vianants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.