fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Patrulla policial al Grau

Patrulla policial al Grau

Caps de setmana, festius i totes les nits de l’any.

El Govern municipal ha explicat que per primera vegada el Grau compta amb una patrulla fixa els caps de setmana i festius i totes les nits de l’any enfront de la situaci贸 anterior, amb el Govern del PP, en la qual la vigil脿ncia del Districte Mar铆tim corresponia a les patrulles assignades a tota la ciutat. Aix铆 ha respost a les cr铆tiques “basades en falsedats” del PP sobre la seguretat en el Grau.

La reforma del patrullatge en la Policia Local de Castell贸 ha perm猫s refor莽ar la vigil脿ncia policial en el Grau, han insistit les mateixes fonts. En aquests moments, el Districte Mar铆tim compta amb una patrulla fixa tots els caps de setmana i festius aix铆 com totes les nits de l’any. 脡s la primera vegada que el Grau disposa d’una patrulla espec铆fica posat que, abans de la reforma, les tasques de vigil脿ncia es cobrien amb les patrulles assignades a tota la ciutat.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, ha explicat que el Grau disposa d’una patrulla fixa totes les nits gr脿cies al tancament de “l’inoperatiu servei de cust貌dia de la tinen莽a (d’Alcaldia) durant les nits i caps de setmana, excepte per铆ode estiuenc per determinar”. Aquest servei d’atenci贸 en la tinen莽a d’Alcaldia es presta ara via connexi贸 amb la Sala del 092, el que “ha possibilitat el rescat de quatre efectius policials que equivalen a dues patrulles amb les quals cobrir totes les nits fixes del Grau”.

La difer猫ncia radica que, abans, el policia assignat a la tinen莽a d’Alcaldia “havia de cridar a una patrulla que molt probablement haguera d’arribar des de Castell贸 ciutat davant alguna demanda ciutadana. En l’actualitat tenim un sistema de demandes id猫ntic, solament que operador per la tecnologia, que avisa a una patrulla que s铆 es troba en el Grau” ha afirmat el regidor.

“El PP vol un policia no operatiu en la tinen莽a, per contra, nosaltres apostem perqu猫 aqueix personal es pot destinar al patrullatge” ha concl貌s Lorenzo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.