fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Possible prevenció d’infarts amb la tecnologia

Possible prevenció d’infarts amb la tecnologia

Un telèfon mòbil serà capaç de detectar un infart abans que el mateix pacient.

Com bé es pot anar veient, la tecnologia cada cop arriba més lluny i cada cop permet fer coses que abans eren impensables, com és este cas. Fa uns anys no s’hauria pensat mai que la telefonia podia arribar a prevenir problemes amb la salut, però els canvis tecnològics ho ha fet possible.

L’equip que ha treballat en esta investigació i qui han desenvolupat este sistema de prevenció a través del mòbil són un grup d’investigadors espanyols, i asseguren que amb este mètode es podran salvar la vida a un 90% dels pacients, ja que el temps en què reben atenció mèdica és menor que en una situació normal. A més, este mètode també és capaç d’avisar al mateix pacient i als familiars sobre la seua condició i poder rebre atenció mèdica necessària.

Pel que fa a l’invent, es tracta d’una peça tèxtil amb sensors, una app de mòbil i un entre de dades que interpreta l’activitat cardíaca.

Este invent va sobretot destinat a la gent amb problemes cardiovasculars i els ajuda a poder tenir un major control i a actuar amb més rapidesa que en condicions normals, ja que si es detecta un trastorn greu envia una alerta al Centre de Recollida de Senyals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.