fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Promoció Econòmica de Borriana informarà de les novetats formatives de final d’any a través d’un sistema d’alertes telefòniques

Promoció Econòmica de Borriana informarà de les novetats formatives de final d’any a través d’un sistema d’alertes telefòniques

L’Acceledora d’Ocupació, la Creació d’Empreses Socials, Dones i Ocupació o Les Xarxes Socials de Cerca d’Ocupació són solament alguns dels cursos del quart trimestre de l’any.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Borriana continua amb la seua dinamització de les ofertes formatives i cursos per a la cerca d’ocupació, i en esta ocasió ha anunciat la nodrida oferta que durà a terme durant l’últim trimestre de l’any, on aquelles persones interessades a millorar les seues aptituds formatives o optimitzar el treball que dediquen a la cerca laboral. Així, els pròxims 16, 17 i 18 d’octubre tindrà lloc el curs “Com potenciar la teua cerca d’ocupació a través de Linkedin, en horari de 09:30 a 13:30. Es disposarà d’aula equipada amb ordinadors i connexió i l’objectiu principal, com ha comentat la regidora de l’àrea, Maria Romero, és el de “posar en coneixement i aprofitar de la millor forma possible la rellevància que avui dia tenen les xarxes socials en relació amb l’ocupació, i com identificar-les i conèixer-les a fons pot ajudar molt a optimitzar el treball de cerca”. Per al 24 i 26 del mateix mes d’octubre, i amb el mateix horari de matins també s’impartirà el curs sobre Creació d’Empreses Socials, i que com ha explicat Romero està destinat a dones aturades interessades a conèixer noves possibilitats d’emprenedoria a través d’esta tipologia empresarial”. Li seguirà una de les apostes més ambicioses de la regidoria, com és el projecte de l’Acceleradora d’Ocupació, que en un total de 12 sessions (tres per setmana) començarà el dia 3 de novembre i finalitzarà un mes després el primer dia de desembre.

Tal com s’ha explicat des del departament, “es tracta d’una actuació dirigida a persones aturades que vulguen enfortir el desenvolupament del seu itinerari laboral a través del reforç del grup, compartint coneixements, millorant habilitats socials i comunicatives entre persones amb objectius comuns, a més de promoure i augmentar les actituds emprenedores”. Finalment, el curs Dones i Ocupació tornarà a tenir l’horari de 09:30 a 13:30 i se celebrarà els dies 11, 13 i 15 de desembre, en una actuació “orientada a dones aturades des de la perspectiva de gènere en la cerca d’ocupació o la millora professional, i amb el qual es pretén, a més, desenvolupar de forma òptima eines socials i reforçar la igualtat d’oportunitats per a dones en el seu accés al mercat laboral”.

Els cursos es realitzaran tant en el Casal Jove com en el CMC La Mercè, i totes eixes persones interessades a participar en cadascun d’ells pot sol·licitar més informació i realitzar la preinscripció en el departament de la mateixa regidoria de Promoció Econòmica, a través de l’AEDL, situat en la planta baixa de l’Ajuntament, on ja es podrà inscriure en el curs sobre Linkedin i realitzar les reserves per a la resta. I a més, des de la setmana vinent, totes les novetats en formació i cursos promogudes i organitzades per la regidoria podran arribar als telèfons mòbils de tota persona que ho sol·licite enviant un missatge amb el seu nom a través de whatsapp al número 670 23 14 20, indicant que “sol·liciten rebre informació”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.