fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Promoci贸 Econ貌mica de Borriana informar脿 de les novetats formatives de final d’any a trav茅s d’un sistema d’alertes telef貌niques

Promoci贸 Econ貌mica de Borriana informar脿 de les novetats formatives de final d’any a trav茅s d’un sistema d’alertes telef貌niques

L’Acceledora d’Ocupaci贸, la Creaci贸 d’Empreses Socials, Dones i Ocupaci贸 o Les Xarxes Socials de Cerca d’Ocupaci贸 s贸n solament alguns dels cursos del quart trimestre de l’any.

La regidoria de Promoci贸 Econ貌mica de l’Ajuntament de Borriana continua amb la seua dinamitzaci贸 de les ofertes formatives i cursos per a la cerca d’ocupaci贸, i en esta ocasi贸 ha anunciat la nodrida oferta que dur脿 a terme durant l’煤ltim trimestre de l’any, on aquelles persones interessades a millorar les seues aptituds formatives o optimitzar el treball que dediquen a la cerca laboral. Aix铆, els pr貌xims 16, 17 i 18 d’octubre tindr脿 lloc el curs “Com potenciar la teua cerca d’ocupaci贸 a trav茅s de Linkedin, en horari de 09:30 a 13:30. Es disposar脿 d’aula equipada amb ordinadors i connexi贸 i l’objectiu principal, com ha comentat la regidora de l’脿rea, Maria Romero, 茅s el de “posar en coneixement i aprofitar de la millor forma possible la rellev脿ncia que avui dia tenen les xarxes socials en relaci贸 amb l’ocupaci贸, i com identificar-les i con猫ixer-les a fons pot ajudar molt a optimitzar el treball de cerca”. Per al 24 i 26 del mateix mes d’octubre, i amb el mateix horari de matins tamb茅 s’impartir脿 el curs sobre Creaci贸 d’Empreses Socials, i que com ha explicat Romero est脿 destinat a dones aturades interessades a con猫ixer noves possibilitats d’emprenedoria a trav茅s d’esta tipologia empresarial”. Li seguir脿 una de les apostes m茅s ambicioses de la regidoria, com 茅s el projecte de l’Acceleradora d’Ocupaci贸, que en un total de 12 sessions (tres per setmana) comen莽ar脿 el dia 3 de novembre i finalitzar脿 un mes despr茅s el primer dia de desembre.

Tal com s’ha explicat des del departament, “es tracta d’una actuaci贸 dirigida a persones aturades que vulguen enfortir el desenvolupament del seu itinerari laboral a trav茅s del refor莽 del grup, compartint coneixements, millorant habilitats socials i comunicatives entre persones amb objectius comuns, a m茅s de promoure i augmentar les actituds emprenedores”. Finalment, el curs Dones i Ocupaci贸 tornar脿 a tenir l’horari de 09:30 a 13:30 i se celebrar脿 els dies 11, 13 i 15 de desembre, en una actuaci贸 “orientada a dones aturades des de la perspectiva de g猫nere en la cerca d’ocupaci贸 o la millora professional, i amb el qual es pret茅n, a m茅s, desenvolupar de forma 貌ptima eines socials i refor莽ar la igualtat d’oportunitats per a dones en el seu acc茅s al mercat laboral”.

Els cursos es realitzaran tant en el Casal Jove com en el CMC La Merc猫, i totes eixes persones interessades a participar en cadascun d’ells pot sol路licitar m茅s informaci贸 i realitzar la preinscripci贸 en el departament de la mateixa regidoria de Promoci贸 Econ貌mica, a trav茅s de l’AEDL, situat en la planta baixa de l’Ajuntament, on ja es podr脿 inscriure en el curs sobre Linkedin i realitzar les reserves per a la resta. I a m茅s, des de la setmana vinent, totes les novetats en formaci贸 i cursos promogudes i organitzades per la regidoria podran arribar als tel猫fons m貌bils de tota persona que ho sol路licite enviant un missatge amb el seu nom a trav茅s de whatsapp al n煤mero 670 23 14 20, indicant que “sol路liciten rebre informaci贸”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.