fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Intersindical Valenciana considera prescindible el comit茅 de “savis” per la reforma de la Llei de la Funci贸 P煤blica.

Intersindical Valenciana considera prescindible el comit茅 de “savis” per la reforma de la Llei de la Funci贸 P煤blica.

Intersindical Valenciana considera totalment precindible la creaci贸 d’un comit茅 de savis per assessorar la Conselleria de Just铆cia i Administracions P煤bliques en la reforma de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d’Ordenaci贸 i Gesti贸 de la Funci贸 P煤blica Valenciana.

Des del Sindicat, el segon en representaci贸 en la Mesa General de Negociaci贸, es creu que aquest comit茅 no t茅 cap sentit en considerar que el Consell i els partits que sustenten el govern tenen un model propi per la funci贸 p煤blica valenciana. Un model que han de donar a con猫ixer directament, sense intermediaris, a la societat valenciana i presentar-lo a les meses de negociaci贸 i les Corts Valencianes per garantir que la nova Llei de la Funci贸 P煤blica Valenciana estiga en vigor el m茅s prompte possible.

Per altra part, Intersindical Valenciana considera que l’assumpte de la reforma de la LOGFPV no 茅s t猫cnic sin贸 pol铆tic per la qual cosa s’hauria de saber quines s贸n les intencions del Consell sobre les administracions p煤bliques i el sector p煤blic. Aprofundint en eixe plantejament, el Sindicat no valora positivament la participaci贸 d’una persona que ha estat pe莽a clau en l’Estatut B脿sic de l’Empleat P煤blic. Una norma que no compta amb el suport de la Intersindical Valenciana en considerar-la una norma centralista i uniformitzadora, que impossibilita el disseny d’un model valenci脿 propi i que configura un model de funci贸 p煤blica que no compartim.

A m茅s, des del Sindicat es valora negativament que aquest comit茅 estiga conformat per set homes i nom茅s una dona. No 茅s de rebut que, a aquestes al莽ades, no s’haja fet un comit茅 paritari. Curiosa coindic猫ncia l’anunci d’un comit茅 format quasi exclusivament per homes a uns dies del 8 de mar莽.

Finalment, Intersindical Valenciana anuncia que presentar脿 les seues propostes al Consell i li demana que avance ferma i decididament envers un model de funci贸 p煤blica valenci脿, un model propi, que potencie els serveis p煤blics, valore i reconega la tasca del personal que hi treballa i servesca per la millora de les condicions de vida de les valencianes i valencians.

Leave a Reply

Your email address will not be published.