fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’AVAP obri la convocat貌ria 2016 d’avaluaci贸 per a la contractaci贸 de professorat doctor a les universitats valencianes

L’AVAP obri la convocat貌ria 2016 d’avaluaci贸 per a la contractaci贸 de professorat doctor a les universitats valencianes

L’acreditaci贸 del professorat universitari 茅s requisit per a participar en processos de contractaci贸.

L’Ag猫ncia Valenciana d’Avaluaci贸 i Prospectiva (AVAP) ha obert la convocat貌ria, corresponent a l’any 2016, d’avaluaci贸 per a la contractaci贸 de docents a les universitats valencianes, en les figures de professorat contractat doctor, professorat ajudant doctor i professorat d’universitat privada.

En els processos de selecci贸 del professorat per part de les universitats p煤bliques valencianes 茅s requisit previ comptar amb l’avaluaci贸 positiva de l’activitat per a les figures d’ajudant doctor i contractat doctor. En el cas de les universitats privades, l’acreditaci贸 en la figura de professorat d’universitat privada est脿 lligada a la necessitat que aquestes institucions compten, com a m铆nim, amb un 60% de la seua plantilla avaluada positivament per a aquesta figura.

Requisits i avaluaci贸

Per a poder conc贸rrer a la convocat貌ria, els sol路licitants han d’estar en possessi贸 del t铆tol de doctorat o, si 茅s el cas, de la seua homologaci贸 abans del tancament de la convocat貌ria. La valoraci贸 de les sol路licituds es realitzar脿 d’acord amb quatre criteris: formaci贸 acad猫mica i experi猫ncia professional, experi猫ncia investigadora i de transfer猫ncia del coneixement, experi猫ncia docent i altres m猫rits.

Els candidats a l’acreditaci贸 en les figures de professorat contractat doctor i professorat d’universitat privada hauran d’obtindre una puntuaci贸 final de com a m铆nim 55 punts, una vegada ponderades les puntuacions directes obtingudes en cadascun dels quatre criteris establits. Simult脿niament s’haur脿 d’aconseguir un m铆nim de 20 punts en experi猫ncia investigadora i de transfer猫ncia del coneixement i un m铆nim de 15 punts en experi猫ncia docent.

Per a la figura de professorat ajudant doctor, la puntuaci贸 final m铆nima ha de ser de 50 punts i tamb茅 haur脿 d’aconseguir-se un m铆nim de 15 punts en experi猫ncia investigadora i de transfer猫ncia del coneixement.

L’avaluaci贸 de les sol路licituds ser脿 duta a terme per comit茅s d’avaluaci贸 d’experts independents dels camps cient铆fics de les Ci猫ncies Socials i Jur铆diques, les Ci猫ncies Experimentals, les Ci猫ncies de la Salut, els Ensenyaments T猫cnics i les Humanitats.

Termini de presentaci贸

Els aspirants hauran d’omplir una sol路licitud per a cadascuna de les figures contractuals en qu猫 desitgen acreditar-se, per via electr貌nica, a trav茅s de l’oficina virtual en la web de l’AVAP (www.avap.es). El termini de presentaci贸 de sol路licituds finalitzar脿 el dia 15 d’abril. A partir d’aquest dia, la convocat貌ria haur脿 de resoldre’s en un termini m脿xim de sis mesos.

Tota la documentaci贸 necess脿ria i els diferents m猫rits per a cada figura contractual estan detallats en la resoluci贸 de la convocat貌ria publicada el 14 de mar莽 al “Diari Oficial de la Comunitat Valenciana” (DOCV).

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.