fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

M贸nica Oltra informa dels acords abordats pel Ple del Consell

M贸nica Oltra informa dels acords abordats pel Ple del Consell

Entre altres assumptes, s’ha aprovat el nomenament de la nova interventora general de la Generalitat.

La vicepresidenta i portaveu del Consell, M贸nica Oltra, ha informat en roda de premsa dels assumptes abordats pel Ple del Consell.

Entre altres acords, el Govern valenci脿 ha aprovat el nomenament d’Amparo Adam com a nova interventora general de la Generalitat, en substituci贸 de Francisco de les Marines, que cessa a petici贸 pr貌pia.

A m茅s, s’ha donat el vistiplau al nou Reglament dels 脪rgans Territorials i Urban铆stics de la Generalitat. La nova normativa inclou, com a principal novetat, que els ajuntaments puguen ser convocats en les comissions territorials d’urbanisme que aborden, en l’ordre del dia, un expedient de planejament urban铆stic municipal.

Aix铆 mateix, s’ha autoritzat la subscripci贸 d’un conveni d’assist猫ncia jur铆dica entre l’Advocacia de la Generalitat i l’empresa p煤blica Aeroport de Castell贸 per a la prestaci贸 d’assessorament en dret, aix铆 com la representaci贸 i defensa en judici per mitj脿 del cos de lletrats de la Generalitat o funcionaris habilitats.

Tamb茅 s’ha autoritzat un conveni de col路laboraci贸 entre l’Institut Valenci脿 de la Joventut (IVAJ) i l’Ajuntament d’Ibi per a l’emissi贸 en aquesta localitat del Carnet Jove de la Generalitat i la modificaci贸 del conveni amb l’Ajuntament de Castell贸 per a redistribuir les anualitats corresponents a la remodelaci贸 del recinte esportiu municipal Gaet脿 Huguet.

Finalment, s’han aprovat dos convenis de col路laboraci贸 amb els Ajuntaments de Santa Pola i Oriola per a la gesti贸 de l’estaci贸 d’autobusos i la regulaci贸 del funcionament de l’edifici PROP, respectivament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.