fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Alzira repartix 40.000 mascaretes a la ciutadania

Alzira repartix 40.000 mascaretes a la ciutadania

Est脿 previst que el repartiment continue al llarg de tota la setmana pr貌xima.

L’Ajuntament d’Alzira comen莽a esta vesprada el repartiment a la ciutadania de 40.000 mascaretes adquirides de manera centralitzada amb els diferents municipis de la mancomunitat.

Es tracta de mascaretes que es poden llavar, de manera que s贸n reutilitzables. Amb la col路laboraci贸 de Protecci贸 Civil, Vacif i altres voluntaris de la ciutat, es far脿 arribar a cada casa un paquet de dos unitats.

“Vull agrair la solidaritat i l’esfor莽 que estan fent els voluntaris de la nostra ciutat per a ajudar i estar al costat dels ve茂ns i ve茂nes” ha manifestat l’alcalde de la ciutat Diego G贸mez

Estes 40.000 unitats, se sumen a les que ja s’han repartit al transport p煤blic en les 煤ltimes setmanes, tamb茅 a les 1.200 mascaretes infantils, i les destinades a majors o malalts cr貌nics, que es poden recollir a les farm脿cies amb el SIP.

L’enviament incorpora tamb茅 una carta de l’alcalde amb instruccions d’煤s de les mascaretes i en la qual agra茂x que tinguem un bon comportament i demana que es respecten les normes. La responsabilitat individual i la col.laboraci贸 ciutadana s贸n essencials per a poder seguir amb el proc茅s de descalada.

“Recomanem fer 煤s de les mascaretes quan eixim al carrer per a reduir el risc de contagi, i sobretot demanem a la ciutadania responsabilitat. Nom茅s si complim les normes de forma estricta podrem anar avan莽ant i passant les fases previstes per a superar la crisis. El dia despr茅s encara no ha arribat i el virus est脿 present.” ha manifestat l’alcalde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.