fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Alcora presenta el “Llibret” de Setmana Santa i Pasqua 2016 amb tota la programaci贸

L’Alcora presenta el “Llibret” de Setmana Santa i Pasqua 2016 amb tota la programaci贸

Inclou actes religiosos, tradicionals, culturals, l煤dics, esportius, infantils, taurins i gastron貌mics.

El govern de l’Alcora ha presentat el “Llibret” de Setmana Santa i Pasqua, 2016 amb tota la programaci贸 que es va a dur a terme en estes dates, fins al 4 d’abril. Inclou actes religiosos, tradicionals, culturals, l煤dics, esportius, infantils, taurins i gastron貌mics

鈥淗em volgut aglutinar en este “llibret” la completa programaci贸 que es desenvolupar脿 des del dia 18 de mar莽 fins al 4 d’abril, per a major difusi贸, informaci贸 i comoditat per a la ciudadania”, expliquen.

L’Alcora viu les celebracions de Setmana Santa i Pasqua de forma intensa. Cal destacar que la localitat compta amb dos festes d’Inter茅s Tur铆stic de la Comunitat Valenciana, la 鈥淩ompida de la Hora鈥, recentment declarada Festa d’Inter茅s Tur铆stic Auton貌mic de la Comunitat Valenciana, que se celebrar脿 el pr貌xim 25 de mar莽 (Divendres Sant) , i la Festa del Rotllo, declarada Festa d’Inter茅s Tur铆stic Provincial de la Comunitat Valenciana, i que tindr脿 lloc el 28 de mar莽 (Dilluns de Pasqua).

Enguany, com a novetat, es posa en marxa el 鈥淧rimer Mes贸 de la Tapa i la Cervesa鈥, amb l’objectiu d’atorgar un valor afegit a les celebracions. S’ubicar脿 a la pla莽a de l’Ajuntament, els dies 1, 2 i 3 d’abril, coincidint amb la Pasqua Taurina, que enguany se celebrar脿 a la pla莽a Sant Roc, molt pr貌xima al consistori. Tamb茅 eixos dies s’instal鈥ar脿 una carpa, en els Jardins de la Vila, en la qual es dur脿 a terme la part musical, amb l’actuaci贸 de grups musicals, dj’s…L’objectiu de l’Ajuntament 茅s concentrar tots estos actes a la mateixa zona per major comoditat de la gent.

L’alcalde de l’Alcora V铆ctor Garcia, anima a la participaci贸 en els actes programats “l’elevada participaci贸 i el comprom铆s de la gent fan grans les nostres celebraciones”, destaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.