fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Aviva Benicarl贸 d贸na a con猫ixer la seua tasca en la Primavera Educativa

Aviva Benicarl贸 d贸na a con猫ixer la seua tasca en la Primavera Educativa

L’Ag猫ncia de Promoci贸 del Valenci脿, Aviva Benicarl贸, ha aprofitat la seua pres猫ncia en la Primavera Educativa per donar a con猫ixer la seua tasca de difusi贸 i assessorament. Aviva ha dif贸s el nom de Benicarl贸 i ha participat en la trobada de t猫cnics ling眉铆stics municipals i en el congr茅s sobre multiling眉isme.

La pres猫ncia de l’Ag猫ncia de Promoci贸 del Valenci脿, Aviva Benicarl贸, en la Primavera Educativa que es va celebrar durant tot el cap de setmana a Val猫ncia ha estat valorada com a 芦molt positiva禄 per part de la Regidoria de Normalitzaci贸 Ling眉铆stica de l’Ajuntament de Benicarl贸. Aviva va estar present en la Fira dels Idiomes, on va haver una gran participaci贸 d’entitats i institucions de diferents lleng眉es, entre les quals l’asturi脿, el gallec, el catal脿 i l’猫uscar. En la fira es van donar a con茅ixer campanyes de promoci贸 ling眉铆stica en altres lleng眉es i es van promocionar les ag猫ncies municipals de promoci贸 del valenci脿, un dels estands m茅s visitats i un dels que m茅s material oferia.

Aviva Benicarl贸 va aprofitar la seua pres猫ncia per a donar a con猫ixer la tasca d’assessorament i de promoci贸 ling眉铆stica que es du a terme des de l’oficina i va aprofitar per a difondre el nom de Benicarl贸 a trav茅s de material de difusi贸 de les diverses campanyes realitzades per Aviva.

Tamb茅 va participar en la trobada de t猫cnics ling眉铆stics municipals, que va permetre de compartir projectes i experi猫ncies, i en el congr茅s sobre multiling眉isme, on es va parlar de l’adaptaci贸 que far脿 la Generalitat Valenciana al Marc Europeu Com煤 de Refer猫ncia i es van dur a terme tallers sobre mediaci贸 intercultural, llengua de signes o tractament integrat de lleng眉es.

Leave a Reply

Your email address will not be published.