fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 acollir脿 l’assemblea anual de l’associaci贸 Amical de Mauthausen

Benicarl贸 acollir脿 l’assemblea anual de l’associaci贸 Amical de Mauthausen

L’associaci贸 Amical de Mauthausen celebrar脿 l’assemblea anual a Benicarl贸, el proper 23 d’octubre. A la jornada s’afegir脿 la firma d’un conveni amb l’Ajuntament de Benicarl贸, un homenatge als deportats de Benicarl贸 i altres actes dedicats a la mem貌ria hist貌rica.

L’assemblea que cada any celebra l’associaci贸 Amical de Mauthausen tindr脿 lloc enguany a Benicarl贸, el 23 d’octubre, on a m茅s dels actes interns i de fraternitat entre els seus membres, participar脿 amb la nostra ciutat d’una s猫rie d’actes complementaris dedicats a la mem貌ria hist貌ria de l’exili i la deportaci贸 republicana als camps nazis.

Dissabte 22, a les 19.00 hores, tindr脿 lloc a l’Edifici G貌tic la confer猫ncia-col路loqui 芦La deportaci贸 republicana als camps nazis. Valenciana en els camps de concentraci贸禄, a c脿rrec d’Adrian Blas M铆nguez, historiador i delegat de l’Amical a Val猫ncia.

Diumenge 23, l’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, rebr脿 els membres de l’associaci贸 a l’Ajuntament, i visitaran conjuntament l’exposici贸 芦Resistents i deportades禄, que es pot veure a l’Edifici G貌tic, i participaran en l’acte d’homenatge als deportats de Benicarl贸, amb la col路locaci贸 d’una placa en mem貌ria de les v铆ctimes del nazisme locals.

Aquest acte tindr脿 lloc al nou passeig de la costa sud, entre la platja del Morrongo i la platja del Gurug煤, i comptar脿 amb els parlaments de l’alcaldessa de Benicarl贸 i del president de l’Amical i amb la col路laboraci贸 musical de l’Orquestra Cl脿ssica de Benicarl贸.

Amb motiu de la celebraci贸 de l’assemblea i dels actes de mem貌ria, Amical i l’Ajuntament firmaran un conveni de col路laboraci贸 i d’adhesi贸 del municipi a la Xarxa de Mem貌ria i Prevenci贸 del Feixisme 芦Mai M茅s禄 que impulsa l’Amical.

Leave a Reply

Your email address will not be published.