fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco (PP): “El govern reconeix públicament que l’Escó Ciutadà no es crearà a Castelló”

Carrasco (PP): “El govern reconeix públicament que l’Escó Ciutadà no es crearà a Castelló”

El Grup Popular és testimoni de com el bipartit, que presideix l’alcaldessa Amparo Marco, va demostrant per si solament la campanya de la mentida i de l’engany que va liderar en els últims comicis.

Els Populars observen com la credibilitat del bipartit s’esvaeix amb afirmacions com les de la vicealcaldessa, Ali Brancal, qui en declaracions a la premsa va reconéixer la impossibilitat de crear l’Escó 28, Torn Popular o Escó Ciutadà.

“No és ajustat a dret, com així ens ho ha advertit el Consell Jurídic Consultiu”, va dir Brancal en ser preguntada per aquest compromís electoral adquirit per les tres formacions signatàries del Pacte del Grau.

En aquest sentit, la portaveu Popular, Begoña Carrasco, ha manifestat que “les mentides al final ixen a la llum. La mateixa explicació de la vicealcaldessa posa de manifest l’engany continuat al qual han sotmés a la ciutadania, des de la mateixa campanya electoral fins a l’actualitat, prometent torns de paraula dels veïns durant les sessions plenàries que no permet la llei”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.