fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim ja es troba ‘a un pas del Nadal’

Benicàssim ja es troba ‘a un pas del Nadal’

La il·lusió i la seguretat comparteixen protagonisme en el programa d’activitats preparat fins al 5 de gener.

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de les regidories de Festes, Cultura, Turisme, Comerç, Joventut i Educació, ha preparat un complet programa d’activitats per a aquest nadal “en el qual la seguretat compartirà protagonisme amb la il·lusió”. Així ho ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués, qui ha agraït “el treball de totes les àrees implicades per elaborar un programa variat i complet per a aquestes dates”.
La programació comença hui mateix amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc als carrers del municipi. Si l’any passat es va sumar la plaça del carrer Mohino amb el carrer Palmerar en la zona sud del municipi, enguany les llums de Nadal també es podran contemplar en la plaça dels Dolors. A més, des del 2018 l’enllumenat nadalenc també arriba al carrer Bisbe Serra.
Després de l’encesa de les llums, el municipi acollirà fins al 5 de gener un conjunt d’activitats adaptades a les circumstàncies actuals. Així, els espectacles amb aforament reduït i amb la distància de seguretat requerida estaran molt presents en la programació que contempla des de les actuacions musicals i obres de teatre programades a l’Espai de la Música a través del programa “Torna a l’Espai”, fins als contacontes i animació infantil prevista en diferents espais públics a l’aire lliure.

En el pla cultural, el Teatre Municipal també contempla cinema per a tots els públics com “Adam” i “Trolls 2”, a més de música de la mà de Maria João & Carlos Bica o Maika Makovski.
El turisme també estarà present durant el nadal i el programa oficial de visites guiades farà parada en el Centre d’Interpretació Torre de Sant Vicent, el Desert de les Palmes, a més de la ruta teatralitzada La bruixa dels Covarxos.

Quant al comerç, la campanya compta amb el tradicional Pot de Nadal i el dia 17 s’entregaran els premis de comerç per part de la Acoserbe, així com els premis de Benicàssim Emprén. Així mateix, el comerç i l’hostaleria de Benicàssim s’han unit en una campanya per a reforçar i acostar la idea que el municipi està viu i actiu tot l’any. Una iniciativa que consta de 10 vídeos promocionals i l’eslògan dels quals és “Benicàssim, continua amb tu, amb tu continua”.

Els joves també podran gaudir del programa preparat en el Casal Jove i la campanya de Nadal d’enguany reserva un espai important al públic infantil i, a més dels espectacles dirigits als xiquets i xiquetes, també s’estan preparant una trobada telemàtica entre l’alumnat del primer cicle de Primària dels centres educatius i un dels elfos, ajudant del Pare Noel.
La tradició no deixarà d’estar present i en aqueix sentit, el dia 11 s’obrirà el pesebre municipal i el diumenge 13 se celebrarà el mercat ambulant nadalenc organitzat pel Grup Viure i que enguany aconsegueix la seua XXX edició. Com és habitual, el mercat ambulant se celebrarà al carrer Sant Tomàs i, adaptant el seu format a la situació sanitària controlant l’aforament, continuarà mantenint tota l’essència solidària que li caracteritza.

En definitiva, el programa preparat a Benicàssim té l’objectiu que “la màgia del Nadal inunde cada racó de la ciutat i que els més xicotets, que són els grans protagonistes d’aquestes dates, continuen somiant”, ha finalitzat Susana Marqués.

Leave a Reply

Your email address will not be published.