fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana presenta un Trofeu Internacional de Falles que promet un autèntic espectacle futbolístic

Borriana presenta un Trofeu Internacional de Falles que promet un autèntic espectacle futbolístic

La competició es desenvoluparà en el Camp de Sant Fernando els pròxims dies 16, 17 i 18 i en la presentació s’ha pogut conèixer l’insuperable nivell dels equips alevins participants.

El Saló de Plenaris de l’Ajuntament de Borriana ha acollit la presentació de la XII edició del Trofeu Internacional de Falles, que per primera vegada comptarà en la seua composició només amb equips de primera divisió, al costat dels clubs de la localitat.

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, el Diputat Provincial d’Esports, Luís Martínez, al costat del regidor d’Esports, Vicent Granel, i el director del trofeu, Javier Tejedo, han sigut els encarregats de presentar una nova edició d’una competició que cada any segueix creixent en la capital de la Plana Baixa. Tal com ha assenyalat el director del Trofeu, Javier Tejedo, “per primera vegada, tots els equips seran de la màxima divisió de cada país que participa. Així doncs, els equips de la Lliga espanyola són Barcelona, Reial Madrid, Atlético de Madrid, Vila-real, Llevant, Sevilla, Màlaga, Espanyol, Betis i Athletic Club”. Per la seua part, l’Alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha volgut “agrair la feina que cada any i des de ja en fa dotze es realitza des de la direcció del Trofeu, ja que, d’una banda, aconsegueix portar fins a Borriana esport de primer nivell, i d’una altra, dóna l’oportunitat a què centenars de xiquets i familiars coneguen la nostra ciutat i les nostres Falles”.

La nota estrangera vindrà de part del Nagoya Grampus Eight des de Japó, els belgues del KRC Genk, el FC Lugano del territori italià, i St. Kevins des d’Irlanda, i al costat d’ells, participaren com ja és habitual els dos equips de la localitat, Borriana FB i CD Salesianos, que podran compartir el terreny de joc durant tres dies amb els futurs estels del futbol internacional.

Granel ha destacat el nivell que ha aconseguit este torneig, i que aconseguirà reunir als jugadors de categoria aleví més importants en el panorama nacional i internacional. Durant tres dies el camp de San Fernando acollirà futbol de les promeses que els pròxims anys podrem veure en els camps de Primera Divisió. La XII edició del Trofeu Internacional de Falles Ciutat de Borriana portarà els pròxims 16, 17 i 18 de març a un total de setze equips alevins fins a la ciutat, per a coincidir amb la festivitat fallera, perquè a més de jugar al futbol, tan jugadors com a familiars puguen conèixer les festes josefines de prop, i conèixer la població.

Leave a Reply

Your email address will not be published.