fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El servei “Morella Informa” arriba a gairebé 600 usuaris quan compleix sis mesos

El servei “Morella Informa” arriba a gairebé 600 usuaris quan compleix sis mesos

Per donar-se d’alta en aquest servei gratuït d’informació per Whatsapp cal enviar un missatge al telèfon 673685929 amb les dades personals.

L’Ajuntament de Morella va posar en funcionament a l’estiu el servei d’informació “Morella informa” a través de Whatsapp. Després de sis mesos en marxa, la valoració és “molt positiva”, ja que més de 580 usuaris l’utilitzen i s’ha convertit en un canal de comunicació important per conèixer la informació de serveis, d’urgència o les activitats que es desenvolupen a la localitat.

La regidora de tecnologies de la informació i de la comunicació, Judit Garcia, assenyalava que “aquest Ajuntament va ser pioner en l’ús de SMS per informació als veïns i veïnes de l’activitat en el municipi o dels avisos d’urgència i, ara, aquest servei a través de Whatsapp s’ha consolidat en només mig any en funcionament”. A més, explica que “el ‘Morella Informa’ és gratuït i immediat, de manera que qualsevol mòbil pot rebre informació sobre les activitats que es realitzen a la localitat, informació de serveis o avisos d’urgència, per la qual cosa esperem que la xifra d’usuaris continua incrementant-se”.

El servei de missatgeria Whatsapp de l’Ajuntament de Morella, Morella Informa, és una eina de difusió d’informació que arriba a un gran nombre d’usuaris, amb la major immediatesa i de forma totalment gratuïta per a l’usuari. Cal assenyalar que el Whatsapp s’ha convertit en l’eina de comunicació més popular en els últims temps, per tant, des del consistori es creu convenient aprofitar aquesta implantació per arribar al màxim d’usuaris.

Per poder gaudir d’aquest servei, tan sols cal enviar el missatge “Alta nom, cognoms i DNI” al número 673685929. És molt important tenir aquest número guardat a l’agenda, per poder rebre els missatges.

Leave a Reply

Your email address will not be published.