fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Igualtat i Isonomia porten l’educaci贸 en igualtat als col路legis de Vila-real amb els tallers #SenseEtiquetes

Igualtat i Isonomia porten l’educaci贸 en igualtat als col路legis de Vila-real amb els tallers #SenseEtiquetes

El taller pret茅n coeducar per a un futur sense estereotips de g猫nere a trav茅s del conte “De paraules i persones”.

La Fundaci贸 Isonomia i la Regidoria d’Igualtat han portat als col路legis de Vila-real un nou taller d’educaci贸 en valors d’igualtat. Sota el t铆tol #SenseEtiquetes; per un futur sense estereotips de g猫nere, els tallers han arribat a l’alumnat de quart de prim脿ria dels col路legis Escultor Ortells, Pasqual N谩cher, Verge de Carme, Jos茅 Soriano, Concepci贸n Arenal, Bisbe Pont, Carles Sarthou, Angelina Abad i Cervantes.

El taller pret茅n coeducar per a un futur sense estereotips de g猫nere a trav茅s del conte “De paraules i persones”, una hist貌ria sobre llenguatge inclusiu, que pret茅n servir d’eina did脿ctica per al desenvolupament en igualtat entre xiquetes i xiquets. 鈥淓l conte aborda estereotips com les opcions professionals o models de relaci贸 igualitaris, a m茅s d’analitzar la import脿ncia d’utilitzar un llenguatge inclusiu, ja que les paraules s贸n un factor clau de socialitzaci贸鈥, valora la regidora d’Igualtat, Rosario Royo, qui ha visitat un dels tallers impartit al col路legi Jos茅 Soriano. El taller d鈥橧sonomia ofereix tamb茅 al professorat i a les fam铆lies algunes orientacions a l’hora de seleccionar contes infantils o activitats que permeten transmetre a l’alumnat models igualitaris.

鈥淧er a construir una societat igualit脿ria i tolerant, sense estereotips, discriminaci贸 per ra贸 de g猫nere ni viol猫ncies masclistes, hem de comen莽ar per l’educaci贸 en valors d’igualtat. La col路laboraci贸 amb la Fundaci贸 Isonom铆a, amb aquests tallers i campanyes, 茅s fonamental en aquest objectiu鈥, conclou Royo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.