fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Isabel Andreu: “Li agraisc a la meua fam铆lia el somni de ser fallera major”

Isabel Andreu: “Li agraisc a la meua fam铆lia el somni de ser fallera major”

Isabel 茅s amb 20 anys la fallera major de Don Bosco, ha enlla莽at els seus desitjos de treballar per als m茅s menuts amb el somni de ser la fallera major d’aquesta gran comissi贸.

Des de quan portes en la falla?

Porte en aquesta falla des de l鈥檃ny 2007 quan vaig tindre el privilegi de ser fallera major infantil.

Com vas decidir ser fallera major de la teua falla?

Sempre ho havia desitjat i aquest any trobava que els estudis els podia compaginar, de forma que en quant em van preguntar no ho vaig dubtar ni un moment.

A qui li agraeixes el teu regnat?

Li ho he d’agrair a la meua fam铆lia que 茅s la primera que m鈥檋a donat l鈥檕portunitat de complir aquest somni, a m茅s a eixes persones que m鈥檃companyen durant tot l鈥檃ny les meues falleres en qu猫 em recolze i gaudim dels moments m茅s emotius del m贸n faller.

Castell o masclet脿?

Masclet脿 ja que em fa vibrar les emocions molt m茅s.

D鈥檕n ve la teua passi贸 per les festes de Borriana?

Des de ben menuda em cridava l鈥檃tenci贸 la indument脿ria fallera, i en el moment que vaig ser part de la falla Don Bosco em vaig enamorar del m贸n faller. Em vaig adonar de tots els actes que hi ha durant l鈥檃ny, les cavalcades i la volguda setmana fallera, a m茅s vaig poder apreciar la col路laboraci贸 entre tots els membres de la comissi贸, l鈥檈stima, el respecte i la passi贸 per les falles.

Una flor?

La rosa.

Com vas viure el dia de la teua presentaci贸?

Va ser un dia fant脿stic, ple d鈥檈mocions i nervis, durant l鈥檃cte vaig rebre moltes sorpreses que em van fer saltar les ll脿grimes, 茅s un dels dies m茅s especials per a totes les falleres de la falla.

Que 茅s el que m茅s i menys t鈥檃grada del m贸n de la festa?

Per peculiar que sembla m鈥檈ncanta el protocol que condueix la festa, els actes oficials i l鈥檕frena, a m茅s la germanor que es mostren en les diferents comissions. El que menys m鈥檃grada 茅s el patiment de son que ens toca sofrir eixos dies.

T鈥檃grada la indument脿ria? Quina pe莽a t鈥檃grada m茅s?

S铆 que m鈥檈ncisa; el que m茅s 茅s la varietat de dibuixos i colors que formen les teles.

Consideres que ser fallera major 茅s una responsabilitat dif铆cil?聽De vegades se鈥檛 fa costa amunt?

Per descomptat que 茅s una responsabilitat, per貌 digna de gaudir. Representes a molta gent que sempre vols que quede satisfeta de la teua representaci贸. Per貌 ho visc amb molta emoci贸 dia rere dia, per tant, no em resulta una tasca dif铆cil de complir.

Com et recolzen la teua fam铆lia i els presidents en la teua tasca?

No tinc queixa, estic molt agra茂da. Sent el suport de la meua fam铆lia des del primer dia que aquest somni va comen莽ar. Respecte als presidents s贸n quatre joves meravellosos, estan constantment buscant idees perqu猫 jo gaudisca al m脿xim.

Com vius la teua relaci贸 amb les teues falleres? I amb la resta de falleres majors?

Pel que fa a les meues falleres, hem crescut totes envoltades del m贸n faller, aix铆 ens uneix un sentiment que ens fa viure aquest any molt unides, s贸n sis xiques encantadores que ja seran amigues meues de per vida. Amb la resta de les falleres majors em passa alguna cosa similar al trobar-nos en actes oficials tantes vegades, es crea molta complicitat entre nosaltres.

Que aportaries a la festa com a contribuci贸 personal?

Pense que 茅s una festa molt completa i treballada, sols em quedaria poder envoltar a m茅s gent de Borriana perqu猫 es contagiara d鈥檃quest sentiment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.