fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació fusiona l’Espai Cultural Obert amb Mart per a projectar la seua oferta cultural

La Diputació fusiona l’Espai Cultural Obert amb Mart per a projectar la seua oferta cultural

L’aliança permetrà que en el Pati de les Aules confluïsquen el talent provincial i les obres d’artistes de referència a Espanya

La Diputació de Castelló ha fusionat el seu Espai Cultural Obert amb “una fira de referència en el món de l’art contemporani com és Mart” per a projectar la seua oferta cultural a escala nacional i internacional. El vicepresident i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha presentat aquest matí “el que és, sense cap dubte, una de les grans fites dins del compromís ferm i decidit d’aquesta administració amb l’ús, consum i divulgació de la cultura com un element bàsic del creixement humà”.

Acompanyat pels directors de Mart, Joan Feliu i Enrique Bocángelus, el vicepresident provincial ha incidit en la “rellevància d’un acord de col·laboració que convertirà el Pati de les Aules en un espai expositiu de referència en el qual conviuran el talent dels artistes castellonencs amb les obres d’autors de renom en tot el panorama artístic espanyol”.

Així, “i gràcies a l’assessorament i coordinació de l’equip de direcció artística de la fira d’art contemporani, en el cor de la capital provincial brindarem a tots els castellonencs l’oportunitat de gaudir del millor art provincial en diàleg amb aportacions de la resta d’Espanya i també a escala internacional”.

En aquesta línia, Feliu ha posat l’accent que aquesta “col·laboració entre Diputació i Mart permetrà crear una successió de discursos artístics i filosòfics perquè deixe una petjada profunda en el calendari cultural provincial”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.