fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 incorpora les arts esc猫niques a les exposicions en programaci贸 de febrer en Las Aulas

La Diputaci贸 incorpora les arts esc猫niques a les exposicions en programaci贸 de febrer en Las Aulas

El Espai Cultural Obert Las聽Aulas acollir脿 tres representacions teatrals amb ‘Refugi’ del grup castellonenc La Ravalera.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha presentat aquest mat铆 les novetats de la programaci贸 de L麓Espai Cultural Obert Las Aulas per al pr貌xim mes de febrer. Entre elles, el diputat de Cultura, Vicent Sales, ha destacat la producci贸 teatral ‘Refugi’ del grup castellonenc La Ravalera, amb ‘Refugi’, una obra que ha produ茂t la Diputaci贸 amb l’objectiu de fomentar i divulgar l’activitat teatral de Castell贸 entre els diferents sectors de poblaci贸 de la prov铆ncia. Amb a莽貌, i per sis猫 mes consecutiu, el Centre Cultural Las Aulas聽participar脿 en el calendari cultural de la capital oferint una programaci贸 que s’estructura sota la denominaci贸 de Espai Cultural Obert.

[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Sales: “脡s il路lusionant comptar amb artistes castellonencs en aquest espai i posar-ho a la disposici贸 de tota la poblaci贸 provincial”[/pullquote]
Sales ha explicat que “per al mes de febrer presentem una activitat teatral, una aventura teatral diria jo, perqu猫 per primera vegada la Diputaci贸 s’embarca, de la m脿 d’una companyia teatral, en la producci贸 d’un espectacle concebut, dissenyat i adaptat a un espai tan singular com 茅s aquest pati. Per a la instituci贸 que represente, i particularment per al departament de Cultura, la producci贸 d’un espectacle 茅s un repte per貌 tamb茅 un privilegi. Poder comptar amb professionals que desenvolupen la seua creativitat ac铆 en el nostre territori, en la nostra prov铆ncia, per a crear un producte cultural contemporani i de qualitat que podr脿 a m茅s exportar-se a altres escenaris, 茅s un vertader luxe. 脡s il路lusionant comptar amb artistes castellonencs en aquest espai i posar-ho a la disposici贸 de tota la poblaci贸 provincial”.

‘Refugi’ 茅s el titule de l’espectacle que es realitzar脿 en quatre sessions que transcorreran els dies 31 de gener, 7, 14 i 21 de febrer en el pati central聽de Las Aulas.

Sales ha assenyalat que “en tota Europa la inversi贸 en cultura, i en particular en arts esc猫niques, per part dels governs centrals, regionals i municipals 茅s constant, perqu猫 les arts esc猫niques contribueixen al desenvolupament del territori, a augmentar el seu prestigi i a difondre la cultura. Afegir a aquests valors, la incid猫ncia positiva en les economies territorials i la projecci贸 exterior del prestigi cultural de la prov铆ncia. I cal tenir present, en un pl脿nol m茅s immediat, la capacitat de creaci贸 de llocs de treball directes i indirectes que es generen, del que formen part teatres, actors, t猫cnics, personal de realitzaci贸, administratius i personal de dinamitzaci贸 esc猫nica de la comunitat”.
A aquest cicle teatral cal sumar l’exposici贸 de Jose Antonio Antol铆 ‘L’art de pintar amb foc’, que es presentar脿 el pr貌xim 26 de febrer i les diferents activitats que realitza la Diputaci贸 en altres empla莽aments i que es pot consultar en http://agendaprovincial.dipcas.es/

Leave a Reply

Your email address will not be published.