fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 forma a 25 professionals per a millorar la intervenci贸 intercultural

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 forma a 25 professionals per a millorar la intervenci贸 intercultural

L’objectiu 茅s millorar la conviv猫ncia i l’atenci贸 a la ciutadania, que pot provenir de cultures i or铆gens diferents

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 ha iniciat el curs de formaci贸 en habilitats per a la intervenci贸 intercultural, al que s’han inscrit 25 professionals de diferents institucions p煤bliques, ONG i serveis municipals “que dia a dia treballen de cara a la ciutadania, que pot provenir de cultures i or铆gens diferents”, tal com ha explicat el regidor de Serveis Socials i primer tinent d’alcalde, Antoni Llorente.

Per a莽貌, durant el taller que t茅 una durada de cinc sessions es facilitaran als assistents “eines i estrat猫gies per a comprendre millor a l’altre i aix铆 millorar l’atenci贸 que es presta”. Aquest tipus d’accions “s贸n necess脿ries per a millorar la conviv猫ncia en la ciutat i fer que totes les persones tinguen cabuda”, ha afirmat.

La primera sessi贸 ha sigut impartida per Albert Mora, professor de la Universitat de Val猫ncia. Les pr貌ximes es desenvoluparan els dies 5, 12 i 19 de maig i el 2 de juny en el centre social Els Llimeres i estaran a c脿rrec de docents i experts en aquestes mat猫ries.

Aquest curs s’emmarca dins del pla d’integraci贸 i conviv猫ncia 2016-2019, que “veu important formar als professionals que di脿riament treballen en intervenci贸 a persones d’altres cultures o 猫tnies”, de manera que es millora “l’atenci贸 que reben”, ha finalitzat Llorente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.