fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó forma a 25 professionals per a millorar la intervenció intercultural

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó forma a 25 professionals per a millorar la intervenció intercultural

L’objectiu és millorar la convivència i l’atenció a la ciutadania, que pot provenir de cultures i orígens diferents

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha iniciat el curs de formació en habilitats per a la intervenció intercultural, al que s’han inscrit 25 professionals de diferents institucions públiques, ONG i serveis municipals “que dia a dia treballen de cara a la ciutadania, que pot provenir de cultures i orígens diferents”, tal com ha explicat el regidor de Serveis Socials i primer tinent d’alcalde, Antoni Llorente.

Per açò, durant el taller que té una durada de cinc sessions es facilitaran als assistents “eines i estratègies per a comprendre millor a l’altre i així millorar l’atenció que es presta”. Aquest tipus d’accions “són necessàries per a millorar la convivència en la ciutat i fer que totes les persones tinguen cabuda”, ha afirmat.

La primera sessió ha sigut impartida per Albert Mora, professor de la Universitat de València. Les pròximes es desenvoluparan els dies 5, 12 i 19 de maig i el 2 de juny en el centre social Els Llimeres i estaran a càrrec de docents i experts en aquestes matèries.

Aquest curs s’emmarca dins del pla d’integració i convivència 2016-2019, que “veu important formar als professionals que diàriament treballen en intervenció a persones d’altres cultures o ètnies”, de manera que es millora “l’atenció que reben”, ha finalitzat Llorente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.