fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora injectarà més de 460.000 euros en la millora de les infraestructures del districte marítim

Almassora injectarà més de 460.000 euros en la millora de les infraestructures del districte marítim

L’alcaldessa informarà sobre el decret d’incorporació de romanents al ple, el qual també aprovarà una modificació de crèdits de 410.00 euros

L’Ajuntament d’Almassora invertirà 460.592,27 euros en els pròxims mesos en la millora de les infraestructures i serveis en el districte marítim, uns fons que obtindrà directament dels 3,6 milions d’euros de romanents de Tresoreria aflorats després del tancament del pressupost del 2016.

Així doncs, el decret d’incorporació de romanents del qual l’alcaldessa, Susanna Nicolau, informarà en la sessió plenària d’aquesta vesprada suposarà la disposició de 129.638,70 euros que permetran concloure el projecte de creació d’una zona d’oci familiar en el parc de Tramuntana y la reserva dels 150.000 euros que el consistori haurà d’abonar a l’inici de les obres de la EPSAR per a la millora de la xarxa de sanejament. Així mateix, l’equip de govern invertirà 3.267 euros en el muntatge de diverses pèrgoles en la zona de bany adaptat de la platja i uns altres 2.300 euros en la compra d’una nova bomba per a acabar amb les interrupcions de servei del sistema de rentapeus, dues adquisicions que també seran sufragades amb crèdits de romanents.

També durant el ple d’aquesta vesprada, els grups debatran l’expedient de modificació de crèdits extraordinaris, el qual inclou una inversió de 175.387,27 euros per a la liquidació dels treballs de millora de les estacions nord i centre per al bombament de pluvials en la platja. Aquest expedient també afegirà 123.094,75 euros per a la instal·lació d’il·luminació LED en la Vila i altres 112.267,50 euros que permetran renovar l’enllumenat dels polígons industrials per a reduir el consum elèctric.

Cal recordar que la disposició de romanents permetrà a l’equip de govern assegurar altres projectes com la creació d’un accés de piragües al riu Millars, el qual estarà situat en el paratge de Santa Quitèria i comptarà amb un pressupost de 50.000 euros. També durant el present exercici, el consistori executarà els treballs per a l’aïllament acústic de les unitats de climatització situades en el terrat de l’ajuntament, una partida que comptarà amb 31.339 euros.

Igualment, en l’apartat esportiu, el projecte del trinquet municipal rebrà 27.054 euros que van quedar pendents d’execució el passat exercici, mentre que les obres per a la construcció de sis magatzems en el camp de futbol Jose Manuel Pesudo seran liquidades amb 18.612, 52 euros. Per a la instal·lació d’una tanca i diversos treballs de manteniment en les pistes de tenis, el consistori reservarà 8.518,64 euros i la Policia Local incorporarà una bicicleta per a desplaçaments curts per a l’adquisició de la qual disposarà de 1.151,01 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.