fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Betxí acull el primer taller sobre municipis del bé comú de la Plana

Betxí acull el primer taller sobre municipis del bé comú de la Plana

Nombrosos tècnics i polítics van assistir a la jornada impulsat pel “Camp d’Energia de Castelló”.

Ahir de matí va tindre lloc a Betxí el I Taller sobre Municipis del Bé Comú impulsat pel Camp d’Energia de Castelló. A la convocatòria van acudir nombrosos representants polítics i tècnics d’ajuntaments castellonencs, que van poder escoltar de primera mà les experiències i propostes desgranades per Paco Usó, coordinador de l’Economia del Bé Comú de les comarques de Castelló.

L’acte es va iniciar amb la recepció dels participants a l’interior del Pati Renaixentista del Palau de Betxí on l’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, va presentar els ponents i va repassar algunes de les empreses de les nostres comarques que ja estan desenvolupament els paràmetres de l’Economia del Bé Comú. A continuació, els assistents es van traslladar a les instal·lacions de la Fundació Noves Sendes on es va impartir el taller.

Cal recordar que el moviment per l’Economia del Bé Comú va ser iniciat per Christian Felber en 2010 i a hores d’ara s’està estenent arreu del món, també per les terres valencianes amb la constitució de l’Associació Valenciana de l’E.B.C. El 2015 es va constituir el “camp d’energia de Castelló”, grup en el que participen persones de diversos pobles recolzant empreses que ja estan iniciant-se en aquest nou model econòmic i estenent el coneixement de l’EBC a empreses, entitats i administracions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.