fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló participa en un fòrum intermunicipal sobre experiències d’èxit en comerç urbà

Castelló participa en un fòrum intermunicipal sobre experiències d’èxit en comerç urbà

La regidora Patricia Puerta destaca la importància de “compartir idees i projectes” relacionats amb el comerç de proximitat.

La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica de l’Ajuntament de Castelló, Patricia Puerta, ha participat en el Congrés Intermunicipal de la Xarxa d’Agències municipals per al Foment de la Innovació Comercial. La regidora Patricia Puerta destaca la importància de “compartir idees i projectes” relacionats amb el comerç de proximitat. (Xarxa AFIC) de la Comunitat Valenciana que s’ha celebrat aquesta setmana a Elda. L’edil ha destacat que aquest fòrum ha permès “compartir idees i projectes d’èxit relacionats amb el comerç de proximitat, a més de conèixer les últimes tendències de la distribució comercial”.

Sota el lema Tradició i Avantguarda, s’han abordat algunes de les claus per al futur del comerç urbà com el paper de les xarxes tècniques en el comerç de proximitat i nous canals de distribució en el comerç minorista gràcies a la participació d’uns 150 congressistes de més de 60 municipis, entre ells Castelló. Puerta ha subratllat que aquest tipus d’iniciatives “permeten posar en comú experiències que després poden traslladar-se a la realitat de cada municipi”.

Aquesta sisena edició del congrés van participar responsables tècnics i polítics en matèria de Comerç dels municipis i altres institucions de la Comunitat Valenciana, així com representants de les associacions de comerciants i altres organitzacions especialitzades en la promoció del comerç local.

L’edil Patricia Puerta ha afegit també que el fòrum ha servit per a conèixer les línies estratègiques del Pla d’Acció Territorial Sectorial del Comerç de la Comunitat Valenciana (Patsecova) que es troba en període de consulta i participació pública fins al pròxim 4 d’octubre.

El Congrés va estar organitzat per la Xarxa AFIC, la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Elda, i comptava amb el suport de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP).

Leave a Reply

Your email address will not be published.