fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella presenta la tercera Fira de la Caça, que tindrà lloc els dies 28 i 29 de maig

Morella presenta la tercera Fira de la Caça, que tindrà lloc els dies 28 i 29 de maig

La Societat de Caçadors el Maestrazgo i l’Ajuntament de Morella organitzen de nou aquesta fira, que comptarà amb exposició d’animals i articles de caça i diverses demostracions.

L’Ajuntament de Morella i la Societat de Caçadors el Maestrazgo han presentat avui la tercera edició de la Fira de la Caça. Aquesta tindrà lloc el proper cap de setmana, 28 i 29 de maig, i reafirma aquesta trobada que va néixer fa dos anys. El programa serà ampli i variat i es comptarà amb moltes activitats, com demostracions de caça i primers auxilis, exposició d’animals i d’articles o tir amb arc i virtual. El regidor de desenvolupament rural, Rafa Pallarés, i el president d’aquesta associació de caça, Juan Ramón Guardiola, han explicat avui tots els detalls d’aquesta cita.

L’edil morellà afirmava que “la caça és una activitat popular en aquesta zona d’interior, que compta amb un gran nombre de seguidors, pel que esperem que agrade als veïns i veïnes de la comarca i que atrega gent de fora del nostre terme a venir fins a Morella, com ha succeït en les edicions anteriors”. A més, assenyalava que “la Societat de Caçadors el Maestrazgo ha tornat a fer un important esforç organitzatiu i des de l’Ajuntament de Morella estem col·laborant perquè torne a ser un èxit”. Finalment, feia una crida a la participació, perquè aquesta cita se segueixi consolidant en el calendari de la localitat i que puga repetir-se els propers anys. Per la seva banda, Juan Ramón Guardiola ha explicat tots els actes amb els quals comptarà aquesta fira i ha agraït la col·laboració de totes les entitats que fan possible que es puga celebrar aquest esdeveniment, després de l’èxit de les dues edicions anteriors.

La fira comptarà amb exposició de rehalas i de gossos de caça de perdiu i conill, articles de caça, tir amb arc i virtual durant tot el dia. A més, aquesta exposició es complementa amb diverses activitats, com passeig de rehalas pel centre de la localitat i demostració de caça Sant Humberto el dissabte, i demostració pràctica de caça de conill a càrrec del Club Esportiu Caçadors del Conill i demostració de primers auxilis per a gossos, diumenge. La fira tornarà a situar-se a l’Espai Firal i llocs propers. A l’interior de l’antic poliesportiu hi haurà diferents estands, en els quals estaran principalment els articles d’exposició i a l’exterior hi haurà els animals d’exposició i es realitzaran les diverses demostracions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.