fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Comunitat Valenciana rebrà 8,7 milions d’euros del Pacte d’Estat contra la violència de gènere

La Comunitat Valenciana rebrà 8,7 milions d’euros del Pacte d’Estat contra la violència de gènere

La quantitat és resultat de l’increment acordat en la Sectorial celebrada el mes de juny passat per a l’aplicació del Pacte d’Estat per part dels ajuntaments i les comunitats autònomes.

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha informat que la Comunitat Valenciana rebrà 8,7 milions d’euros del repartiment de fons corresponent al Pacte d’Estat contra la violència de gènere, per a continuar lluitant contra la violència masclista.

Així s’ha acordat en la primera reunió presencial de la Conferència Sectorial d’Igualtat des de l’inici de la pandèmia, que s’ha celebrat avui al Senat d’Espanya, presidida per la ministra d’Igualtat, Irene Montero, en la qual ha participat la vicepresidenta Oltra.

La vicepresidenta ha assenyalat que esta quantitat és resultat de l’increment acordat en la Sectorial celebrada el mes de juny passat per a l’aplicació del Pacte d’Estat per part dels ajuntaments i les comunitats autònomes.

Oltra ha destacat l’esforç que s’està fent en la Comunitat Valenciana a través del Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista per a combatre aquest tipus de violència i atendre les dones víctimes i als seus fills i filles, que es posa de manifest amb els gairebé 30 milions d’euros que es destinaran en 2022, un 6,4% més que en 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published.