fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació de Castelló recolza amb 200.000 euros al Club Nàutic d’Oropesa per a l’adquisició de dos vaixells escola

La Diputació de Castelló recolza amb 200.000 euros al Club Nàutic d’Oropesa per a l’adquisició de dos vaixells escola

El president José Martí destaca que aquestes embarcacions hotel tenen “un innegable atractiu que pot ajudar a la desestacionalització turística de la localitat”.

El president de la Diputació, José Martí, acompanyat per la la diputada de Turisme, Virginia Martí, i l’alcaldessa d’Orpesa, María Jiménez, ha visitat el Club Nàutic d’aquesta localitat amb motiu de l’adquisició de dos vaixells escola que la institució provincial ha subvencionat amb 200.000 euros a través d’ajudes concedides en els exercicis 2019 i 2020. Allí han sigut rebuts pel president del club, Joaquín Osorio.

El d’aquests vaixells hotel és un projecte que recolza la Diputació perquè, segons explica José Martí, “compta amb un innegable atractiu turístic”. L’objectiu és “atraure durant tot l’any a aficionats i esportistes nàutics del nord d’Europa per a desestacionalitzar el turisme en la localitat obrint una font addicional d’ingressos per al sector”. En aquest sentit, destaca que “pernoctar en les embarcacions permet una racionalització de preus que resulta molt interessant”.

El president defensa que “és un programa bo per al Club Náutico i per a Oropesa, que ha de contribuir a generar més ocupació al llarg de l’any, beneficiant a sectors que guarden relació amb aquesta activitat, com el de la restauració”.

Els vaixells escola estan perfectament equipats, mesuren 11,4 metres d’eslora i compten amb set lliteres dobles amb catorze places, a més d’higiene adaptada i solarium.

Leave a Reply

Your email address will not be published.