fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Betxí incorpora 150.000€ per millorar els camins rurals abans de final d’any

L’Ajuntament de Betxí incorpora 150.000€ per millorar els camins rurals abans de final d’any

Les actuacions se centraran en la pavimentació del camí de Vila-real i l’ampliació del vial del Puntarró.

L’Ajuntament de Betxí ha aprovat per unanimitat en sessió plenària la incorporació de 150.000€ per fer front a diverses inversions en l’últim trimestre de l’any. En concret, es posarà èmfasi en la millora de vies rurals, entre les que destaquen el camí de Vila-real, amb una partida de 56.000€ o l’ampliació del camí del Puntarró que, amb 50.000€, significarà el primer pas de cara a la futura ronda per al trànsit pesat que s’ha dissenyat des del consistori.

En este sentit, l’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, s’ha mostrat especialment satisfet per este projecte, ja que “permetrà eliminar definitivament el pas de camions a través del nucli urbà i, per tant, millorar sensiblement la qualitat de vida dels nostres veïns”. Remolar ha destacat que “l’últim trimestre significarà un fort impuls per al nostre municipi, ja que les obres que s’han gestionat durant el primer semestre de l’any estan preparades per a la seua realització”.

Així, s’espera que en les pròximes setmanes es licite la urbanització del carrer Caixa Rural, amb un import que ronda els 300.000€ i la peatonalització de la Plaça Santa Cecília, que amb una partida de 65.000€ està inclosa dins del Pla d’Obres i Serveis de la Diputació.

De forma paral·lela, durant els pròxims mesos es destinaran també 25.000€ a reduir la profunditat de la piscina municipal que, en estos moments, arriba en alguns punts als vora 4 metres. D’esta manera s’espera fer un important estalvi d’aigua i de manteniment i, a més a més, permetrà un millor ús de la major part de la superfície aquàtica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.