fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Morella sol路licita recolzament per a projectes de millora i modernitzaci贸 del pol铆gon industrial

Morella sol路licita recolzament per a projectes de millora i modernitzaci贸 del pol铆gon industrial

El projecte t茅 un pressupost al voltant de 235.000 euros que cobreix la millora del paviment, conducci贸 de l鈥檃igua, senyalitzaci贸 i enllumenat entre altres
Tamb茅 es confirma que Telef贸nica far脿 arribar la fibra 貌ptica al pol铆gon industrial Les Cassetes i l鈥橦ostal Nou
Morella demana ajuda tamb茅 per a fer m茅s accessible l鈥檈difici de l鈥檃juntament a totes les persones

Morella celebra aquesta vesprada el ple ordinari d鈥檃bril on aprovar脿 el projecte per a la millora del pol铆gon industrial a trav茅s de l鈥檃juda de l鈥橧VACE. Aquest projecte t茅 un pressupost de 235.000 euros que formarien part de la subvenci贸 de Millora, modernitzaci贸 i dotaci贸 d鈥檌nfraestructures i serveis en pol铆gons, 脿rees industrials i enclavaments tecnol貌gics de la Comunitat Valenciana, de la zona dels Ports, Alt i Baix Maestrat.

L鈥檕bjectiu d鈥檃quest projecte es arreglar el paviment, les conduccions de l鈥檃igua, l鈥檈nllumenat i la senyalitzaci贸 del pol铆gon Les Casetes de Morella. Aix铆, l鈥檃lcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, ha destacat que 鈥渆s tracta d鈥檜na ajuda molt important i que el pol铆gon necessita per a poder oferir unes infraestructures id貌nies per a que els treballadors realitzen les tasques de forma eficient鈥. A m茅s, l鈥檈dil ha comentat que 鈥渆s tracta d鈥檜n projecte complet que vol millorar i reparar diverses infraestructures b脿siques per al bon funcionament d鈥檃questa instal路laci贸 que t茅 quasi 20 anys i ha suposat un revulsiu socioecon貌mic per a Morella i comarca des dels seus inicis鈥.

D鈥檃ltra banda, Telef贸nica ha confirmat que el pol铆gon Les Casetes i l鈥橦ostal Nou tindran instal路lada la fibra 貌ptica despr茅s de les reunions mantingudes entre l鈥檈mpresa, l鈥檃lcaldia i la regidoria de Noves tecnologies. Cal recordar que en les properes setmanes finalitzen els treballs de instal路laci贸 al casc urb脿.

Ajuntament accessible
Tamb茅 dins del plenari d鈥檃questa vesprada, Morella sol路licita ajudes per al projecte d鈥檃ccessibilitat a l鈥檈difici de l鈥檃juntament. Les barreres arquitect貌niques d鈥檜n edifici constru茂t al segle XV demanen diverses actuacions com la necessitat d鈥檜n ascensor. Aix铆, Morella sol路licita ajuda a l鈥橧VACE, Vicepresid猫ncia i Conselleria d鈥橧gualtat i Pol铆tiques Inclusives per a realitzar aquest projecte que volta els 90.000 euros de pressupost. D鈥檃questa manera, i amb una redistribuci贸 de les oficines i els serveis que s鈥檕fereixen a l鈥檃juntament, aquest ser脿 accessible per a totes les persones.

Ple Ordinari d鈥檃bril
El ple ordinari d鈥檃bril tracta altres temes a m茅s dels esmentats anteriorment.聽 L鈥櫭rea d鈥檃dministraci贸 i Hisenda ha d鈥檃provar els comptes de tresoreria dels mesos de gener, febrer i mar莽 del 2017. A m茅s, tamb茅 ha d鈥檃provar els comptes de tresoreria del primer trimestre dels organismes aut貌noms. L鈥櫭rea d鈥橭bres i Serveis la sol路licitud a l鈥橧VACE de la subvenci贸 per la projecte Millora, modernitzaci贸 i dotacions d鈥檌nfraestructures i serveis a pol铆gons industrials o enclavaments tecnol貌gics i la sol路licitud de la subvenci贸 de Vicepresid猫ncia i Conselleria d鈥橧gualtat i Pol铆tiques inclusives per al projecte d鈥橝ccessibilitat a l鈥檈difici per a serveis municipals. L鈥櫭rea de Promoci贸 Econ貌mica, aprovar el contracte de llic猫ncia d鈥櫭簊 de marca tur铆stica. L鈥櫭rea de Governaci贸 ha d鈥檃provar la moci贸 del Pressupost General de l鈥橢stat. L鈥櫭rea d鈥橢ducaci贸 i Cultura l鈥檃djudicaci贸 de l鈥橢spai Firal per a l鈥橝gost del 2017. Finalment, l鈥櫭rea de Benestar Social la informaci贸 i col路laboraci贸 amb ASPAS Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.