fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella sol·licita recolzament per a projectes de millora i modernització del polígon industrial

Morella sol·licita recolzament per a projectes de millora i modernització del polígon industrial

El projecte té un pressupost al voltant de 235.000 euros que cobreix la millora del paviment, conducció de l’aigua, senyalització i enllumenat entre altres
També es confirma que Telefónica farà arribar la fibra òptica al polígon industrial Les Cassetes i l’Hostal Nou
Morella demana ajuda també per a fer més accessible l’edifici de l’ajuntament a totes les persones

Morella celebra aquesta vesprada el ple ordinari d’abril on aprovarà el projecte per a la millora del polígon industrial a través de l’ajuda de l’IVACE. Aquest projecte té un pressupost de 235.000 euros que formarien part de la subvenció de Millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics de la Comunitat Valenciana, de la zona dels Ports, Alt i Baix Maestrat.

L’objectiu d’aquest projecte es arreglar el paviment, les conduccions de l’aigua, l’enllumenat i la senyalització del polígon Les Casetes de Morella. Així, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “es tracta d’una ajuda molt important i que el polígon necessita per a poder oferir unes infraestructures idònies per a que els treballadors realitzen les tasques de forma eficient”. A més, l’edil ha comentat que “es tracta d’un projecte complet que vol millorar i reparar diverses infraestructures bàsiques per al bon funcionament d’aquesta instal·lació que té quasi 20 anys i ha suposat un revulsiu socioeconòmic per a Morella i comarca des dels seus inicis”.

D’altra banda, Telefónica ha confirmat que el polígon Les Casetes i l’Hostal Nou tindran instal·lada la fibra òptica després de les reunions mantingudes entre l’empresa, l’alcaldia i la regidoria de Noves tecnologies. Cal recordar que en les properes setmanes finalitzen els treballs de instal·lació al casc urbà.

Ajuntament accessible
També dins del plenari d’aquesta vesprada, Morella sol·licita ajudes per al projecte d’accessibilitat a l’edifici de l’ajuntament. Les barreres arquitectòniques d’un edifici construït al segle XV demanen diverses actuacions com la necessitat d’un ascensor. Així, Morella sol·licita ajuda a l’IVACE, Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a realitzar aquest projecte que volta els 90.000 euros de pressupost. D’aquesta manera, i amb una redistribució de les oficines i els serveis que s’ofereixen a l’ajuntament, aquest serà accessible per a totes les persones.

Ple Ordinari d’abril
El ple ordinari d’abril tracta altres temes a més dels esmentats anteriorment.  L’Àrea d’administració i Hisenda ha d’aprovar els comptes de tresoreria dels mesos de gener, febrer i març del 2017. A més, també ha d’aprovar els comptes de tresoreria del primer trimestre dels organismes autònoms. L’Àrea d’Obres i Serveis la sol·licitud a l’IVACE de la subvenció per la projecte Millora, modernització i dotacions d’infraestructures i serveis a polígons industrials o enclavaments tecnològics i la sol·licitud de la subvenció de Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques inclusives per al projecte d’Accessibilitat a l’edifici per a serveis municipals. L’Àrea de Promoció Econòmica, aprovar el contracte de llicència d’ús de marca turística. L’Àrea de Governació ha d’aprovar la moció del Pressupost General de l’Estat. L’Àrea d’Educació i Cultura l’adjudicació de l’Espai Firal per a l’Agost del 2017. Finalment, l’Àrea de Benestar Social la informació i col·laboració amb ASPAS Castelló.

Leave a Reply

Your email address will not be published.