fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules tanca l’exercici 2016 amb un superàvit de més d’un milió d’euros

Nules tanca l’exercici 2016 amb un superàvit de més d’un milió d’euros

L’Ajuntament de Nules compleix els quatre requisits d’estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera

L’Ajuntament de Nules ha tancat l’exercici de l’any 2016 amb un superàvit pressupostari d’1.286.379,02 euros i un remenant de tresoreria de 1.332,240, 19 euros, “aquestes dades demostren que l’equip de govern sap gestionar i que està fent bé les coses”, matisa l’alcalde de Nules i regidor d’Hisenda, David García.

A més, Nules compleix amb els quatre requisits marcats pel Govern Central en la Llei Orgànica 2/2012 sobre estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera per a les administracions locals com són tancar l’exercici de l’any 2016 amb superàvit; ; no superar els límits d’endeutament estableix; i complir el període de pagament a proveïdors.

Respecte al tema de l’endeutament David García destaca que “el límit està en 110%, al mes de juny de l’any 2015 quan vàrem entrar a governar estava per damunt del 30% i en desembre del 2016 es va tancar en prop d’un 16%”.

Per altra banda, segons els informes de l’interventor municipal s’ha complit també amb la regla de la despesa i s’ha fet amb un marge de 416.990,93 euros. “Hem complit la regla de la despesa amb unes xifres superiors a les previstes, tenint en compte que l’anterior equip de govern la va incomplir”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

Leave a Reply

Your email address will not be published.